Ισοπαλία (0-0) με ένταση στο «Παντελής Μαγουλάς»

Σε ένα ματς με αποβολές και δίλεπτη διακοπή, Νίκη Βόλου και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο θεσσαλικό ντέρμπι που διεξήχθη στο «Παντελής Μαγουλάς».

Οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι με αριθμητικό μειονέκτημα για σχεδόν 25 λεπτά, δεν κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο σερί τρίποντο στην έδρα τους, παρότι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι. Απεναντίας, ο Τύρναβος, που και αυτός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες έπειτα από την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σουλίδη στο 87’ για καθυστέρηση κατά την αλλαγή του, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στο 89’ με σουτ του Αλεξίου!

Έτσι,

οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0, με την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου να έχει αρκετά παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή Τζοβάρα από το σύνδεσμο Φωκίδας. Η απόφασή του στο 62’ ήταν αυτή που προκάλεσε τις αντιδράσεις των «κυανόλευκων».

Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Λουκίνα, θεωρώντας ότι ο νεαρός επιθετικός έκανε θέατρο στη φάση με τον Καραναστάση. Οι γηπεδούχοι, εν τούτοις, διαμαρτύρονται για καθαρή περίπτωση πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Καραναστάση, μια και όπως υποστηρίζουν ο Λουκίνας ανετράπη από τον τερματοφύλακα του Τυρνάβου.

Τρία λεπτά μετά, στο 65΄, ο κ. Τζοβάρας αποφάσισε να διακόψει για περίπου δύο λεπτά το παιχνίδι, όταν φίλαθλοι της Νίκης Βόλου πέταξαν χαρτάκια στον αγωνιστικό χώρο.Έπειτα από συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα, το ματς συνεχίστηκε με τους "κυανόλευκους" να έχουν και πάλι το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας ευκαιρίες στο 80’ με τον Κυπτίου και στο 84’ με τον Αναστασίου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στο πρώτο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου… ξύπνησε κυρίως στο τελευταίο τέταρτο, σε ένα διάστημα που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Σε δύο περιπτώσεις και συγκεκριμένα στο 26’ και στο 40’, ο Καραναστάσης είπε «όχι» σε σουτ του Αναστασίου, ενώ νωρίτερα, στο 35’ και 36’, ο Λουκίνας αστόχησε δις.Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αλλά με εκφραστές τους Λουκίνα (49’), Αναστασίου (47’), Βλάχο (51’) και Κυπτίου (59’) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Νίκη Βόλου (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Παπατζίκος, Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Πετράς (50’Βλάχος), Λουκίνας, Κυπτίου, Πουλάκος, Αναστασίου.

Τύρναβος (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Αλεξίου, Ιακωβάκης, Σουλίδης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Αντωνόπουλος, Τσορμπατζίδης, Σκούπρας, Διαμαντίδης (70’ Κουβελάς), Κράββαρης (82’ Τζέκος).

* Ο τεχνικός του Τυρνάβου, Μιχάλης Ζιώγας, αποβλήθηκε από τον πάγκο στο 89', καθώς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σουλίδης στο 87'.

Keywords
Τυχαία Θέματα