Νίκη-ανάσα για Τηλυκράτη, 2-0 την Κρανούλα

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Τηλυκράτης Λευκάδας κόντρα στη Δόξα Κρανούλας με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί ο Τηλυκράτης να κατάφερε να ανασυνταχθεί την τελευταία στιγμή και να πάρει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League 2, ωστόσο, μέχρι στιγμής δείχνει καλή εικόνα.

Τελευταίο του θύμα η Δόξα Κρανούλας, η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων

και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα να πρωταγωνιστούν στο γήπεδο της Λευκάδας.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄, ο Καρακασόγλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρούσσης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Η συνέχεια του παιχνιδιού ανήκει στην Κρανούλα, η οποία βγήκε μπροστά, πίεσε, ωστόσο, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και με τη Κρανούλα να παίζει στο μισό γήπεδο προκειμένου να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, οι γηπεδούχοι με ωραίο συνδυασμό των Αλμπάνη και Κατσίκη διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στο 89΄.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Προβατίδης, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Ντουτσαρίδης, Παπανίκου, Κατσίκης, Πουταχίδης, Γκόγκας, Καρακασόγλου (72’ Αλμπάνης).

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Κοτσίνας, Διαμάντης, Παπαβασιλείου, Ρ. Κρολ (28’ λ. τρ. Γκαρόζης), Νάνος (46’ Παππάς), Γαϊδαρτζής, Γιάκος, Κ. Κρολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα