Ώρα να σοβαρευτεί η ΕΠΟ

Αδειοδοτήσεις, προπονητής, επενδυτικό και πολλά άλλα βρίσκονται στο κεφάλι μας αυτό το διάστημα. Είναι απλά η επιβεβαίωση για το ότι η ζωή του ρεπόρτερ γίνεται δυσκολότερη αφού ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Στο θέμα των αδειοδοτήσεων, είναι ξεκάθαρο πως η ΕΠΟ το παίζει βαρύ πεπόνι στρατηγικά και αυτό γιατί πρέπει να προστατέψει Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ ο φάκελος πρέπει να είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη. Με 0,3 σεντς από το περίπτερο. Αλλά

ο τρόπος που διαχειρίζεται η ΕΠΟ την κατάσταση, βάζει τον ΠΑΟΚ που έχει μόνο εκκρεμότητα με το θέμα της βιωσιμότητας, στο ίδιο καλούπι με ομάδες που δεν έχουν καν τις υπογραφές των παικτών τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το μπάτζετ, έχει βελτιώσει τη καθαρή του θέση, έχει πάρει άτοκο δάνειο από ιδιώτη που μέσα στη σύμβαση δανείου το χαρακτηρίζει προπομπό της επένδυσης και η ΕΠΟ παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια γιατί αν εμείς τη βγάλουμε καθαρή από το πρωτοβάθμιο θα δυσκολέψει η κατάσταση για τους άλλους δύο στο δευτεροβάθμιο.

Η βιωσιμότητα, είναι ένα άρθρο που μέχρι πρότινος δεν απασχολούσε κανέναν. Και όντως αν μετρήσουμε τα χρήματα που έχουν μετακυλήσει από αυτή τη σεζόν στην επόμενη, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να φέρει το καράβι στα ίσια. Εδώ να δεχτώ πως η ΕΠΟ έχει δίκαιο.

Όταν όμως εμπράκτως βρίσκεσαι σε διαπραγμάτευση με άνθρωπο που καλείται να φέρει κεφάλαια από το εξωτερικό, ποιος ο λόγος να μη στείλεις την υπόθεση στην επιτροπή της ΟΥΕΦΑ στην οποία έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ θα πάει στις 30 του Ιούνη; Τότε που θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση Σαββίδη και θα γνωρίζουμε όλοι αν όντως υπάρχει θέμα βιωσιμότητας.

Η ΕΠΟ βέβαια, θέλει να περάσει τους πάντες στο δευτεροβάθμιο. Και είμαι περίεργος να δω πως θα το κάνει. Η διάθεσή της έχει φανεί από τις διαρροές της.

Επίσης η ΕΠΟ, συζεί με την επιτροπή αδειοδότησης που στεγάζεται στα γραφεία της. Βρίσκει κανένας λογικό το να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ο ένας αντίδικος με την επιτροπή που κρίνει μία διαδικασία; Πρώτα απ όλα, μέσα από αυτή τη διαδικασία αδικείται μία ανεξάρτητη – θεωρητικά – αρχή, η οποία καλείται να πείσει πως δεν είναι ελέφαντας αν μία απόφασή της δεν αρέσει.

ΥΓ Επειδή πολλά γατάκια με ξεφωνίζουν για το «βολική ισοπαλία» που έγραψα, μπορούνε να μου απαντήσουν τι στο καλό έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ στη φισούνα πέντε λεπτά; Γιατί καθυστέρησε τόσο η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου; Και επίσης, ο Κάκος θα τιμωρηθεί για αυτό ή οι αγώνες μπαίνουν την ίδια ώρα έτσι για πλάκα; Άντε γατάκια, το σανό μας τελείωσε.

ΥΓ Το θέμα προπονητή θα το σχολιάσω μετά το αυριανό ραντεβού του Μπόλονι στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα