Γ' ΕΘΝΙΚΗ | Free Basketball Camp από τον Πορφύρα

Ο Πορφύρας δίνει την δυνατότητα σε εκατοντάδες άλλα παιδιά να αθληθούν και να αναδείξουν το κρυφό τους ταλέντο και να καλλιεργήσουν τις αρετές τους στο μπάσκετ.

"Στα 55 χρόνια ζωής και λειτουργίας του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ χιλιάδες παιδιά χάρηκαν την αθλητική ζωή, την ομαδική δράση, τον υγιή ανταγωνισμό και γεύτηκαν τη χαρά της νίκης και την αποδοχή της ήττας μέσα από τις Ομάδες του. Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια έμαθαν να αγωνίζονται, να αγαπούν το σώμα τους

και να καλλιεργούν το πνεύμα τους, να βάζουν στόχους, να τους πετυχαίνουν και τελικά έκαναν τον αθλητισμό ...τρόπο ζωής.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φρεαττύδας ΠΟΡΦΥΡΑΣ καλεί ΟΛΑ τα παιδιά να συμμετάσχουν στο ανοιξιάτικο FREE BASKETBALL CAMP που διοργανώνει για ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Μέτρησε τις δυνατότητές σου κοντά σε εξειδικευμένους προπονητές Μπάσκετ για μικρές ηλικίες σε ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Πάρε τους φίλους σου και ΕΛΑ να συμμετάσχεις στο FREEBASKETBALL CAMP, που γίνεται στο ανοικτό γήπεδο του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΑΚΤΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 130, στην Πειραϊκή ως εξής :

ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ

26 Μαΐου 09,30 - 11,00

09 Ιουνίου 09,30 - 11,00

16 Ιουνίου 09,30 - 11,00

Γνώρισε τον Όμιλο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και μετά τα διαγωνιστικά παιχνίδια και την τελετή λήξης, πάρε την απόφαση και ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ που θα επανδρώσουν ταΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ που θα ξεκινήσουν το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΔΗΛΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ FREE BASKETBALLCAMP. πληροφορίες στο www.porfyras.gr Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 210-4181780 ή στο 6941-599923 ή γράψε ΤΩΡΑ στο [email protected]".

Keywords
Τυχαία Θέματα