Δημητρέλος: «Η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα ρευστό!»

Τη μέχρι στιγμής αδυναμία του Ντέμη Νικολαΐδη να βρει βιώσιμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ, επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος απηύθυνε δραματική έκκληση για την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα δεν είναι κάτι καινούργιο, υπάρχει συσσώρευση προβλημάτων και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό και στην εφορία. Ενημερώσαμε τον Ντέμη Νικολαΐδη για τα θέματα που υπάρχουν και ο ίδιος μας είπε τη γνώμη του

για το χειρισμό που θα μπορούσε να γίνει. Είπαμε ότι θα συνεχίσουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο εφόσον το επιλέξουν οι μέτοχοι στη ΓΣ», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης εξερχόμενος από το γραφείο του Ντέμη στο Μαρούσι, όπου συζήτησαν για περίπου δύο ώρες, παρουσία του Γιώργου Γρυσμπολάκη, για να συμπληρώσει ερωτηθείς:

Αν ξεκαθάρισε ο Ντέμης τι θα κάνει: «Ο ίδιος αυτό που μας είπε είναι πως δεν έχει βρει την οριστική λύση που θα ήθελε, την οποία όμως μπορεί να έχει μετά τις εκλογές. Αλλά εμείς πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να βρούμε λύσεις για να λειτουργεί η εταιρεία μέχρις τις 30/6».

Για το χρόνο που πιέζει και τι σκοπεύουν να κάνουν: «Δεν μπορούμε να γεννήσουμε τα λεφτά. Με τον κ. Νοτιά δεν έχω μιλήσει. Οι Supporters αυτό που μπορούσαν να κάνουν μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε ατομικό επίπεδο, το έχουν κάνει, αλλά δεν φτάνει. Επομένως η επόμενη κίνηση για να βρεθούν χρήματα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχθεί αύριο, είτε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν άμεσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, θα δούμε».

Σχετικά με την Εφορία και τα χρήματα που χρωστάει η ΑΕΚ: «Συζητήσαμε και αυτό το θέμα, σας είπα πως για να μπουν λεφτά θα μπουν είτε από την αύξηση, είτε από τα διαρκείας. Και η φορολογική ενημερότητα είναι πρόβλημα για την αδειοδότηση, αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόβλημα είναι και το κατά πόσο η εταιρεία θα είναι βιώσιμη την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν πως η εταιρεία μπορεί να είναι βιώσιμή, αλλά το πρόβλημα είναι η ρευστότητα που πρέπει να αποκτήσουμε τους επόμενους δύο μήνες. Σας είπα ποιοι είναι οι μοναδικοί πόροι που μπορούν να υπάρξουν. Δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος».

Αν πάει ο Ντέμης στη ΓΣ: «Όχι δεν θα έρθει. Θα μας στείλει το πρωί ένα έγγραφό, το οποίο θα διαβάσουμε. Με αυτό θα ενημερώνει για τη στάση που θα κρατήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα