Στο κλειστό της Κοκκινιάς το 2ο «Δημήτρης Ασημακόπουλος»

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Νίκη Αμαρουσίου διοργανώνει το τουρνουά μίνι «Δημήτρης Ασημακόπουλος» στη μνήμη του εκ των ιδρυτών της.

Το τουρνουά αφορά σε αγώνες βόλεϊ κοριτσιών και μπάσκετ αγοριών, με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών σχολείων του Αμαρουσίου, και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26-27/05 στην Κοκκινιά. Οι νεαροί αθλητές θα πρέπει να προσέλθουν στο κλειστό

στις εννέα το πρωί, αφού το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει στις 9.30. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με έως και τρεις ομάδες των τριών αγοριών. Οι γυμναστές ή οι συνοδοί των σχολείων θα πρέπει να διαλέξουν και να δηλώσουν στη γραμματεία -πριν από τους αγώνες- το όνομα της ομάδας τους και τους αθλητές της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι σήμερα (22/05) είτε μέσω του υπεύθυνου συντονιστή Χρήστου Μαλάμης (τηλ. επικοινωνίας 6932555276) είτε στο φαξ 2108025782 είτε μέσω e-mail ([email protected]).

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Αμαρουσίου: «Παρακαλούμε τους δασκάλους και γυμναστές των σχολείων τα παιδιά να είναι κατά το δυνατόν Ε’ και ΣΤ’ τάξης και να ενημερώσουν σχετικά τους γονείς των παιδιών, που θα συμμετάσχουν, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά, προς ενίσχυση των συμμαθητών τους από τις κερκίδες! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία κι ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να μάθουν τα παιδιά μας το δρόμο του αθλητισμού, της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα