Ο πρωταθλητής είναι εδώ!

Από το βράδυ, κιόλας, την Δευτέρα ήταν ξεκάθαρο. Ήταν ξεκάθαρο στα μάτια των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά και στις μεταξύ τους συζητήσεις πως κάτι έχει αλλάξει.

Στο μυαλό τους, στην νοοτροπία τους, στον... εγωισμό τους. Οι ίδιοι έκαναν λόγο για το 1-1. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουροι πως το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ο δεύτερος τελικός, δεν χανόταν...

Και οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν έμειναν

στα λόγια. Μπήκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ και φρόντισαν να στείλουν το μήνυμά τους στον Ολυμπιακό. Ειδικά, η εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου είναι όλα τα λεφτά. Είναι η καλύτερη απόδειξη για το τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα. Μια ομάδα που για... πολλούς μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν «γερασμένη», «τελειωμένη», «χωρίς θέληση» και «χωρίς μέλλον».

Όμως, όπως λένε και οι ίδιοι στον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Απλά η σειρά είναι στο «Χ». Τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν πολύ και δύσκολη δουλειά μπροστά τους. Όμως, το κλίμα έχει αλλάξει για τα... καλά στο ΟΑΚΑ. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στο ΣΕΦ ξεκίνησε πριν από λίγο και οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι πλέον να μην δώσουν κανένα άλλο δικαίωμα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να μην παραχωρήσουν τα σκήπτρα τους και να αφήσουν τον Ολυμπιακό να κοιτάει από... μακριά το στέμμα. Και είναι αποφασισμένοι να έρθουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα της Κυριακής μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα