Καραγιάννης στο aek365: Έχω μιλήσει με τον Ντέμη

18:12 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στον Τάσο Καπετανάκο

Στην εισήγηση Ντέμη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ την νέα χρονιά ήταν το… όνομα έκπληξη. Ο Βάιος Καραγιάννης πάντα έδινε και την ψυχή του για την ΑΕΚ. Το είχε αποδείξει πολλάκις ως παίκτης, αλλά και ως συνεργάτης της Ένωσης στα πρώτα χρόνια της διοίκησης Νικολαΐδη όταν είχε αναλάβει προπονητής της… θυγατρικής Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Καραγιάννης πάντα εθελοντής για την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το κάλεσμα του Ντέμη. Και το επιβεβαίωσε μιλώντας σήμερα στο aek365 για την εισήγηση Νικολαΐδη στην διοίκηση, που αναφέρει ότι ο Καραγιάννης μαζί με τον Κωστένογλου και του Λυμπερόπουλο – Δέλλα θα είχαν την ευθύνη του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ.

«Πριν δέκα ημέρες μίλησα με τον Ντέμη στο τηλέφωνο. Μου είπε κάποια πράγματα για το πρότζεκτ που σκέφτεται για την ΑΕΚ. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό και θα βοηθήσει αυτήν την στιγμή την ΑΕΚ. Νομίζω μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε, εθελοντικά στην αρχή για να μπουν οι βάσεις. Και ο Ντέμης διοικητικά και εγώ με τον Κωστένογλου, τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα μπορούμε να συνεργαστούμε καλά. Μιλάμε για τρία από τα καλύτερα παιδιά στο ποδόσφαιρο και γενικά που έχω γνωρίσει» είπε ο Καραγιάννης στο aek365 και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «Είμαι στην διάθεση της ΑΕΚ πάντα για ότι χρειαστεί. Μπορώ να έρθω και… αύριο στην Αθήνα να ξεκινήσουμε δουλειά. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα τόσα προβλήματα και να εφαρμοστεί το πλάνο του Ντέμη για την ΑΕΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα