Οι 10 της Δράμας και ο Λαζαρίδης

Οι απουσίες ποδοσφαιριστές που (πλέον) έχουν θέση στο rotation της ομάδας, υποχρεώνουν τον Μανουέλ Μασάδο να μην προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Σάκης Πρίττας και Γιάννης Γιαννιώτας δύσκολα θα προλάβουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στην 11αδα στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, θα ξεκινήσουν και την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας.

Μοναδική αλλαγή θα γίνει στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Νίκος Λαζαρίδης

εξέτισε τη ποινή της μίας αγωνιστικής και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Ο τελευταίος θα τον χρησιμοποιήσει αντί του Ντίκο. Από εκεί και πέρα, ο Μασάδο δίνει μεγάλη βάση στο κομμάτι της τακτικής, εκτιμώντας ότι το σπουδαιότερο πρόβλημα της ομάδας του έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης του κάθε παίκτη ξεχωριστά στο κομμάτι της τακτικής συμπεριφοράς. Κοινώς, υπάρχουν φορές που οι παίκτες εγκαταλείπουν τους χώρους ευθύνης τους, πράγμα που εκμεταλλεύεται ο εκάστοτε αντίπαλος.

Στο μεταξύ, στον Αρη περιμένουν την εφαρμογή της τροπολογίας που περιλαμβάνει την επιμήκυνση των δόσεων των χρεών της ομάδας προς το Δημόσιο, ούτως ώστε να ανταποκριθούν και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Για παράδειγμα, αυτός είναι ο λόγος που ζήτησαν από τον Μιχάλη Σηφάκη να κάνει υπομονή έως την Παρασκευή (27/01), για να του καταβάλλουν τη πρώτη δόση από τον διακανονισμό που συμφώνησαν μαζί του.

Μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουν να εισπράξουν ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ το οποίο θα καταβληθεί για την τακτοποίηση άμεσων αναγκών, ενώ μηνιαίως, το ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ στην Εφορία δεν θα ξεπερνά τα 80.000 ευρώ κι ενώ μέχρι πρότινος επρόκειτο για ένα ποσό της τάξεως των 280.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα