Goodyear Wrangler DuraTrac

Η Goodyear ανακοινώνει σήμερα ότι επεκτέινει το θρυλικό εκτός δρόμου ελαστικό Wrangler DuraTrac σε Ευρωπαϊκή παρουσίαση και παραγωγή.

Το ελαστικό, αρχικά σχεδιασμένο και εξελιγμένο στις ΗΠΑ, συχνά συστήνεται από τους ειδικούς ως ένα από τα κορυφαία 4x4 εκτός δρόμου ελαστικά της αγοράς. Η κατασκευή μιας ευρωπαϊκής έκδοσης, που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Fulda στη Γερμανία, προσβλέπει να καλύψει τις ανάγκες αντίστοιχων ελαστικών σε Ευρωπαϊκά μεγέθη που αφορούν

κορυφαία οχήματα 4x4 κατασκευασμένα από Ευρωπαίους παραγωγούς.

Το πρώτο, ευρωπαϊκής παραγωγής Wrangler DuraTrac θα είναι για το Discovery 4 της Land Rover, που είναι εξοπλισμένο με ένα μέγεθος ελαστικού 255/55R19 111S XL. Το προσφάτως παρουσιασμένο 7-θέσιο Discovery 4 φέρει ένα πανίσχυρο και ιδιαιτέρως αποδοτικό κινητήρα ντίζελ TDV6 3 λίτρων. Το νέο μοντέλο διαθέτει ορισμένες από τις πλέον προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές, όπως είναι το σύστημα Terrain ResponseTM που προσφέρει κορυφαία απόδοση στη δυναμική οδήγηση, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου. Οι δυνατότητες του Wrangler DuraTrac τόσο στην άσφαλτο όσο εκτός αυτής, σχεδιάστηκαν για να συμπληρώσουν όλες τις ανάγκες του οχήματος.

Το Discovery πρωτοβγήκε στην αγορά το 1989 και έχει δεχτεί πάνω από 150 βραβεία παγκοσμίως. Το Goodyear Wrangler DuraTrac παρέχει έναν σημαντικό αριθμό νέων δυνατοτήτων και τεχνολογιών σε μερικά από τα κορυφαία οχήματα SUV και 4x4 του κόσμου. Για παράδειγμα, χάρη στην Τεχνολογία TractiveGroove, βάση της οποίας είναι σχεδιασμένο, διατηρεί αυξημένο κράτημα στη βαθιά λάσπη και το χιόνι, ενώ οι αυτοκαθαριζόμενοι ώμοι του παρέχουν αυξημένη πρόσφυση στο χώμα, το χαλίκι και τη λάσπη. Το ιδιαίτερα κυρτό κεντρικό τμήμα του πέλματος παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και πλευρική σταθερότητα, ενώ μειώνει και τα επίπεδα θορύβου στο δρόμο.

«Το Wrangler DuraTrac της Goodyear είναι ένα ανθεκτικό ελαστικό, ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο, που παρέχει πρόσφυση εντός κι εκτός οδοστρώματος, εφοδιάζοντας τον οδηγό με τα απαραίτητα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να τα βγάλει πέρα οδηγώντας σε μερικά από τα σκληρότερα γεωγραφικά τοπία της Γης», λέει ο Ουγκ Ντεσπρέ, Διευθυντής EMEA Consumer της Goodyear. «Το να έχουμε επιλεγεί ως προμηθευτές του Land Rover Discovery 4 είναι μια σημαντική αναγνώριση των ακλόνητων δυνατοτήτων του ελαστικού μας σε περιβάλλοντα τόσο εντός όσο κι εκτός ασφάλτου. Είμαστε περήφανοι και ευτυχείς με αυτή τη συνεργασία». Το Wrangler DuraTrac της Goodyear είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε 27 διαφορετικές διαστάσεις, που ποικίλουν από τις 15 μέχρι και τις 20 ίντσες. Χάρη στην ικανότητά του να αντέχει σε μερικά από τα αγριότερα περιβάλλοντα του πλανήτη, το Wrangler DuraTrac φέρει το σύμβολο της χιονονιφάδας του βουνού, που υποδηλώνει την καταλληλότητά του προς χρήση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα