Συγχαρητήρια στα «χάλκινα δελφίνια»

Η υπουργός πολιτισμού και τουρισμού Τατιάνα Καραπαναγιώτη και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής έστειλαν συγχαρητήρια στους Δρυμωνάκο και Σαμιλίδη για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Η υπουργός πολιτισμού και τουρισμού, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Παναγιώτη Σαμιλίδη, για τα μετάλλια που κατέκτησαν χθες, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Ντέμπρετσεν. «Οι επιτυχίες του Γιάννη Δρυμωνάκου και του Παναγιώτη Σαμιλίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν, σε συνδυασμό με το χρυσό μετάλλιο του Άρη

Γρηγοριάδη, μας έχουν κάνει όλους υπερήφανους. Αποδεικνύουν τη συστηματική δουλειά που γίνεται στην ελληνική κολύμβηση και μας γεμίζουν ελπίδες για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου» επισήμανε σε δηλώσεις της η υπουγός.

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εξάλλου, εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Με τον Γρηγοριάδη, τον Δρυμωνάκο και τον Σαμιλίδη, η Ελλάδα και ο ελληνικός αθλητισμός ζουν, για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα, μεγάλες στιγμές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Ανάλογες στιγμές ελπίζουμε να ζήσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής, την Κυριακή, στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Στις δυσκολίες που περνάμε, οι Έλληνες αθλητές, όχι μόνο αντέχουν και ανθίστανται, αλλά κάνουν πραγματικότητα στο παγκόσμιο κοινό το όραμα της δημιουργικής Ελλάδας, που υπάρχει και θα εξακολουθεί να υπάρχει. Την αποτίμηση των προσφάτων επιτυχιών και την συνολική θαυμάσια παρουσία των ομάδων μας θα την κάνουμε, όταν ολοκληρωθούν τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, την Δευτέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα