Euro 2012: Δεν ανησυχεί για Κλόσε ο Λεβ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάσταση υγείας του Μίροσλαβ Κλόσε.

Σε λίγες ημέρες, ο Μίροσλαβ Κλόσε θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τον Γιόακιμ Λεβ, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό του. Ο επιθετικός της Λάτσιο, αναμένεται να είναι έτοιμος ιατρικά για την έναρξη του Euro 2012, κάτι που συμμερίστηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ».

«Πριν

από μερικές εβδομάδες, είχα τις ανησυχίες μου για την κατάσταση της υγείας του Κλόσε. Παρόλα αυτά, βλέποντάς τον να προπονείται κάθε μέρα εδώ, οι αμφιβολίες μου έχουν γίνει ελάχιστες πλέον», είπε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στη Γαλλία.

«Σε λίγο καιρό, ο Κλόσε θα είναι και πάλι απόλυτα έτοιμος. Έχει δύο ημέρες ξεκούρασης, αλλά προπονείται ξανά μαζί μας», είπε. Ο Γερμανός επιθετικός, αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με την Ελβετία, καθώς ο Γκόμεζ και ακόμα επτά ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, έφθασαν σήμερα στη Γαλλία για την προετοιμασία και δεν θα αγωνιστούν.

«Ο Κλόσε μου έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά οι επόμενες δύο θα είναι οι κρίσιμες για αυτόν. Πρέπει να δουλέψει σκληρά. Τώρα μπορεί να παίξει 60-70 λεπτά, αλλά εμείς τον χρειαζόμαστε για ολόκληρη την αναμέτρηση. Θα πρέπει να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα προπόνησης», συνέχισε ο Λεβ.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου που θα έχουν ουσιαστικά μόλις δέκα ημέρες για να προετοιμαστούν, είπε: «Οι παίκτες της Μπάγερν θα έρθουν αργά στην προετοιμασία. Προφανώς θα ήταν καλύτερα αν τους είχαμε δέκα ημέρες νωρίτερα, αλλά έτσι είναι η κατάσταση πλέον. Οι παίκτες της Μπάγερν πρέπει να δουλέψουν λίγο περισσότερο για να εφαρμόσουν την τακτική μας και να κατανοήσουν τις αναλύσεις που κάνουμε», είπε ο Λεβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα