Κασναφέρης: «Οφείλει πολλά στον Παράσχο ο Λεβαδειακός»

Στον Γιώργο Παράσχο, τον καλό χαρακτήρα των παικτών και την ψυχραιμία του Γιάννη Κομπότη, απέδωσε την πολύ καλή πορεία του Λεβαδειακού ο Γιώργος Κασναφέρης.

«Είναι η πιο χαρούμενη Δευτέρα μετά από 6 μήνες», ήταν η πρώτη ατάκα του Γιώργου Κασναφέρη στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και συνεχίζοντας είπε: «Είναι θέμα φιλοσοφίας και ψυχολογίας. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Είμαι από μικρός στο ποδόσφαιρο. Είναι η ζωή μου, είτε μέσα από τη σφυρίχτρα, είτε μέσα από άλλο πόστο. Ήταν ένα στοίχημα η φετινή σεζόν, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή».

Μιλώντας

για τη φετινή σεζόν, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Λεβαδειακού, είπε: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το καλοκαίρι ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ψυχολογικά οι παίκτες ήταν χάλια. Ο μεγαλομέτοχος άλλαξε φιλοσοφία. Εισηγήθηκα τον Παράσχο και τον αποδέχθηκε. Ο Παράσχος άρχισε να στήνει την ομάδα και για δύο μήνες ήμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, γιατί δεν ξέραμε που θα παίξουμε. Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης ήταν δραματικοί μήνες γιατί δεν ξέραμε που θα παίξουμε. Προσπαθήσαμε με τη συμβολή του Παράσχου να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα».

Σε ερώτηση για το που κρίθηκε η παραμονή, τόνισε: «Το κομβικό σημείο ήταν η παρουσία του Παράσχου, είναι από τους κορυφαίους προπονητές, συνεργαζόμαστε για τρίτη φορά φέτος. Δουλεύει 20 χρόνια σε ομάδες Α’ Εθνικής. Το δεύτερο ότι είχαμε καταπληκτικά παιδιά στα αποδυτήρια. Το τρίτο ήταν η ηρεμία με την οποία λειτούργησε ο Κομπότης. Όταν κάναμε τρεις ήττες, υπήρχε ηρεμία και όχι το ξέσπασμα άλλων χρόνων. Δεν υπήρχαν τριγμοί. Υπηρετήσαμε όλοι την ομάδα. Στα δύσκολα ήμασταν όλοι μαζί.

Ήταν επιτυχία η νίκη επί του Παναθηναϊκού και τρεις μέρες μετά το διπλό στην Τρίπολη. Από τότε πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάμε ψηλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους. Κανείς δεν έκανε διαμαρτυρία για τη διαιτησία κατά του Λεβαδειακού. Όπου πηγαίναμε, παίρναμε το χειροκρότημα. Όπου πήγαιναν τα παιδιά, προσπαθούσαν να παίξουν μπάλα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι ήρωες, αυτοί μας κάνουν μάγκες».

Για τη γεύση που του αφήνει το πρωτάθλημα, είπε: «Γλυκιά για τη δική μας παρουσία, ήμασταν η MVP ομάδα, με βάση όλο το πακέτο και μια πικρή γιατί δεν γίνονται βήματα προόδου. Δύσκολα βλέπω ανάκαμψη στο θέμα των γηπέδων, των υποδομών και της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης. Η οικονομική κρίση θα βοηθήσει να στραφούμε στα ελληνόπουλα. Το θέμα είναι θα καταφέρουν οι ομάδες να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις. Εκεί χρειάζεται η συμβολή της Πολιτείας και να συνδράμει ο ΟΠΑΠ με έλεγχο που πάνε τα χρήματα».

Για το πώς είδε τη διαιτησία, τόνισε: «Ήταν αρκετά καλή το τελευταίο διάστημα. Δεν γίνεται να μην κάνει λάθη ο διαιτητής. Δεν υπήρξαν εξόφθαλμα λάθη. Η βαθμολογία θεωρώ ότι είναι δίκαιη, με μικρή απόκλιση».

Τέλος, για τα παράπονα που κάνει στους διαιτητές, ενώ υπήρξε και αυτός στο παρελθόν, υποστήριξε: «Υπάρχουν στιγμές που μακαρίζεις που είσαι απέξω. Δυστυχώς στη ζωή το να είμαστε υποκριτές δεν λέει κάτι. Ήμουν διαιτη

Keywords
Τυχαία Θέματα