Βελλής: «Απλά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

Τη δική του ανάλυση για το χθεσινή (22/04) κακή εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό έκανε ο Σταμάτης Βελλής στο forum των Απολλωνιστών.

Πραγματικός κύριος για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος δεν… μάσησε τα λόγια του και στο forum των Απολλωνιστών θέλησε να καταγράψει τη δική του άποψη για το χθεσινό (22/04) ντέρμπι και την κακή εμφάνιση

των «κυανόλευκων».

Ο κ. Βελλής υποστήριξε ότι «αν κάποιος αδικείται από το σκορ αυτός είναι ο Πανηλειακός» και υπογράμμισε ότι «δεν βγήκαμε στο γήπεδο ποτέ παίκτες και προπονητικό τιμ».

Παράλληλα, σχολίασε ότι εκτός της φάσης του γκολ ο Απόλλων Σμύρνης δεν απείλησε σε καμία άλλη φάση του αγώνα, ενώ απένειμε τα εύσημα στον Πανηλειακό, λέγοντας ότι «ήταν ανώτερη ομάδα σε όλα: Δύναμη, πάθος, τσαμπουκά αλλά ΚΑΙ σε οργάνωση παιχνιδιού και τεχνική».

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε ο Σταμάτης Βελλής στο forum των Απολλωνιστών (apollonistis.com):

«Απλά, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Δεν βγήκαμε στο γήπεδο ποτέ, παίκτες και προπονητικό team. Ο Πανηλειακός ήταν ανώτερη ομάδα σήμερα, σε όλα: Δύναμη, πάθος, τσαμπουκά αλλά ΚΑΙ σε οργάνωση παιχνιδιού και τεχνική. Πέραν της φάσης του γκολ δεν απειλήσαμε πραγματικά ΚΑΜΙΑ άλλη φορά. Χάσαμε σχεδόν όλες τις κεφαλιές κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, και όμως επιμέναμε να παίζουμε με τη μπάλα στον αέρα! Χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες με τη μπάλα κάτω, και δείχναμε να κυνηγάμε γύρω- γύρω τους παίκτες του Πανηλειακού για να τους πάρουμε τη μπάλα χωρίς να το κατορθώνουμε.

Έχασα το μέτρημα πόσες φορές η άμυνα μας έφαγε “πλάτη” από τις κάθετες μπαλιές των αντιπάλων, αλλά και από τις εναέριες πάσες τους. Σχεδόν κάθε στατική φάση στα καρέ μας και κίνδυνος.
Από την άλλη, ανύπαρκτο κέντρο ΚΑΙ επίθεση, σα να μην υπήρχαν, με πιθανή εξαίρεση ενός, άντε το πολύ δύο παικτών μας. Ο Πανηλειακός είχε 2 δοκάρια, 2-3 κλασικές ευκαιρίες και 3 γκολ (δεν με ενδιαφέρει αν το ένα ήταν offsideή όχι) Η διαφορά κλάσεως μεταξύ των δύο ομάδων σήμερα ήταν δύο κλικ, όχι απλά ένα. Αν κάποιος αδικείται από το σκορ αυτός είναι ο Πανηλειακός.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Πανηλειακού για την πολύ καλή αυτή εμφάνιση, όμως μερικοί παίκτες τους θα έπρεπε να ντρέπονται για τις χειρονομίες που έκαναν προς εμάς, πόσο μάλλον όταν δεν ασχοληθήκαμε μαζί τους καθόλου ούτε και τους προκαλέσαμε ποτέ.

Για τα συνθήματα των "ευγενών" οπαδών τους δε θα ασχοληθώ. Μιλάμε για πολύ επίπεδο»!

Keywords
Τυχαία Θέματα