Με τη νέα Nikon D3200 η φωτογράφιση όμορφων στιγμών είναι εύκολη για όλους

Αθήνα, Ελλάδα, 19 Απριλίου 2012 – Η Nikon παρουσιάζει την D3200, μια νέα εύχρηστη μηχανή D-SLR για αρχάριους, η οποία περιλαμβάνει τη Λειτουργία οδηγού τελευταίας γενιάς, καθώς και τη λειτουργία βίντεο Full HD για λήψη όμορφων φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και video κινηματογραφικής ποιότητας.

Η

Marina Gurevich, Διευθύντρια Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Η D3200 αποτελεί συνέχεια της D3100, της μηχανής D-SLR με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη . Είναι μια πανίσχυρη φωτογραφική μηχανή που προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας, με εξαιρετικά υψηλό πλήθος megapixel, καθώς και video Full HD. Για τους νέους οπαδούς της φωτογράφισης με μηχανές D-SLR, η λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών γίνεται ευκολότερη με τη Λειτουργία οδηγού, η οποία καθοδηγεί το χρήστη βήμα-βήμα στη διαδικασία της φωτογράφισης με σαφείς οδηγίες και εικόνες. Αποτελεί την ιδανική φωτογραφική μηχανή για εκείνους που επιθυμούν να απαθανατίζουν εύκολα εντυπωσιακές εικόνες των σημαντικών στιγμών και των αγαπημένων τους προσώπων, όπως είναι η οικογένειά τους ή τα συναρπαστικά ταξίδια που κάνουν».

Εύκολη φωτογράφιση με μηχανές D-SLR

Η D3200 είναι ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να αποτυπώνουν ποιοτικές φωτογραφίες και video. Είτε ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε οικογένεια είτε ξεκινάτε για ένα μεγάλο ταξίδι, θα κατανοήσετε πολύ εύκολα τις λειτουργίες της D3200 και θα μπορέσετε να τραβήξετε πανέμορφες φωτογραφίες, ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή D-SLR στο παρελθόν.

Η Λειτουργία οδηγού, η οποία ήταν διαθέσιμη στις δημοφιλείς D-SLR φωτογραφικές μηχανές D3000 και D3100, βρίσκεται τώρα στην τρίτη της γενιά και έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις πιο δημιουργικές επιλογές που παρέχονται, καθοδηγώντας σας βήμα-βήμα σε ολόκληρη τη διαδικασία. Παράλληλα, η Assist Images (Λειτουργία Βοηθητικών Εικόνων) χρησιμοποιεί οπτικά παραδείγματα, για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη λήψη που έχετε στο μυαλό σας. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολο να απαθανατίσετε αυτό το όμορφο θαμπό φόντο στα πορτραίτα ή να τραβήξετε ευκρινείς φωτογραφίες των παιδιών σας ενώ παίζουν. Στο μενού Προηγμένη λειτουργια έχουν προστεθεί νέα στοιχεία. Για παράδειγμα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το κόκκινο του ηλιοβασιλέματος ή να μειώσετε το θάμπωμα.

Το αυτόματο Σύστημα αναγνώρισης σκηνής της Nikon θα αναλύσει διεξοδικά τη σκηνή που φωτογραφίζετε και θα προσαρμόσει την εστίαση, την έκθεση και την ισορροπία λευκού για άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον, αν θέλετε να κάνει η ίδια η φωτογραφική μηχανή όλη τη δουλειά για εσάς, υπάρχει μια ποικιλία αυτόματων λειτουργιών όπως η Scene Auto Selector (Αυτόματη Επιλογή Σκηνής) στη Ζωντανή προβολή καθώς και Λειτουργίες σκηνής που θα εφαρμόσουν την πιο κατάλληλη ρύθμιση.

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Το απίστευτα υψηλό πλήθος 24,2 megapixel της D3200 αποτυπώνει εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να περικόψετε ή να εκτυπώσετε αγαπημένες φωτογραφίες σε μεγάλο μ

Keywords
Τυχαία Θέματα