Αλαφούζος: Βασικός στόχος η επιβίωση του ΠΑΟ

11:17 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να εκπονεί ένα σχέδιο για την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης προκειμένου να βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο με τον γνωστό επιχειρηματία να σημειώνει πως βασικός στόχος παραμένει η επιβίωση της ΠΑΕ.

Μέσω Twitter ο Αλαφούζος απάντησε σε ερωτήματα που του ετέθησαν με τον γνωστό επιχειρηματία αρχικά να τονίζει: "Βασικός στόχος η επιβίωση

του ΠΑΟ. Ξεκινάμε μια διαφορετική καινούρια προσπάθεια. Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Τα προβλήματα, χρέη, UEFA, ΓΗΠΕΛ κλπ, είναι δυστυχώς δεδομένα. Η καινούρια προσπάθεια θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, άλλα θα παρακαμφθούν. Η μέθοδος... Γόρδιος Δεσμός... ίσως ενδεδειγμένη για γήπεδο".
Για τον δικό του ρόλο, ο Αλαφούζος υπογράμμισε: "Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην οργάνωση της διάσωσης. Δεν έχω άλλες φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μου είναι μόνο να βοηθήσω στην διάσωση του Παναθηναϊκού".
Όσο για τους άξονες του σχεδίου του ανέφερε: "Κάθε σχέδιο έχει κινδύνους, όλοι πρέπει να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να βρεθεί ικανή διοίκηση. Η ισχύς εν τη ενώσει".
Ο Αλαφούζος απάντησε και σε όσους αμφιβάλουν για το κατά πόσο ο κόσμος μπορεί να δώσει την λύση λέγοντας: "Μήπως υπερτιμάτε τις δικές μου δυνατότητες και υποτιμάτε την δύναμη του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟ; Η ιδέα που προτείνεται εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες".
Για τα θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει, ο Αλαφούζος σημείωσε: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Κάποιοι προσπαθούν ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα