Μάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά από θέμα πίεσης»

Για την περίεργη χρονιά της Ξάνθης και την δική του παρουσία μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο νεαρός άσος της Ξάνθης, τόνισε στον Sentrafm πως ήθελαν να τελειώσουν με νίκη τη χρονιά και εκμεταλλεύτηκαν το άγχος του Εργοτέλη, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνταλου:

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Πιστεύω ότι κάθε επαγγελματίας αυτό πρέπει να κάνει, να παίζει καλά σε κάθε παιχνίδι. Το άγχος το είχε ο Εργοτέλης

που έπαιζε την κατηγορία, και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε, γιατί θέλαμε να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά».

Για τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού: «Ο Παναιτωλικός δεν πίστευα ότι θα πέσει. Είχε καλό υλικό, καλή ομάδα και θεωρούσα ότι δεν θα κινδυνεύσει».

Για την πορεία της Ξάνθης: «Είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Στον πρώτο γύρο κάναμε πολύ καλή πορεία, ίσως τον καλύτερο γύρο μας, αλλά στη συνέχεια δεν πήγαμε καλά. Ήταν η χειρότερη χρονιά από θέμα πίεσης και άγχους. Εκεί που βρισκόμασταν κοντά στην Ευρώπη, καταλήξαμε να παίζουμε για την κατηγορία. Η στήριξη της διοίκησης στον προπονητή ήταν καλό για εμάς, γιατί θα ήταν τα πράγματα αλλιώς αν αλλάζαμε και προπονητή».

Για το μέλλον του: «Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Συνεχίζω στην Ξάνθη και δεν με απασχολεί κάτι άλλο. Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά για μένα και από θέμα συμμετοχών».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος το πρωτάθλημα πιο καθαρό και πιο ανταγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά μέχρι ένα σημείο υπήρχε ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα χωρίς προβλήματα, ενώ στον Παναθηναϊκό υπήρχαν προβλήματα και φάνηκαν μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό δεν πίστευα ότι θα πέσει ο Παναιτωλικός. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη ομάδα φέτος».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε: «Ο Ναπολεόνι μου άρεσε πολύ. Δεν τον ήξερα και ήταν πολύ καλός. Εντάξει που αρέσει και ο Μιραλάς δεν το συζητάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα