Γιατράς: «Ακόμα ψηλότερα ο Έσπερος ΑΟΠΑ»

Ιστορικές στιγμές ζουν στον Έσπερο ΑΟΠΑ, που εξασφάλισαν την άνοδο στη Β' Εθνική και πλέον θέτουν ακόμα υψηλότερους στόχους.

Οι Πατρινοί επιβλήθηκαν με 75-71 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και εξασφάλισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. «Είμαι σίγουρος ότι η Β' Εθνική για τον Έσπερο ΑΟΠΑ θα αποτελέσει απλώς μια στάση και η ομάδα θα πάει ακόμη ψηλότερα, γιατί έχει βάσεις, δυναμική και σωστή

φιλοσοφία», ανέφερε σχετικά ο προπονητής του Εσπέρου, Μάκης Γιατράς. Είπε ακόμα...

Για τους συντελεστές της επιτυχίας: «Συγχαρητήρια σε όλους, στη διοίκηση, στα παιδιά, στους φροντιστές, στους συνεργάτες μου, όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία. Μέρος της επιτυχίας έχουν και όλοι οι προηγούμενοι προπονητές, γιατί εγώ ερχόμενος στον Έσπερο ΑΟΠΑ βρήκα μια καλή και σωστά δομημένη ομάδα, η οποία χτίστηκε τα τελευταία χρόνια με δουλειά, μεράκι και αγάπη. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η άνοδος ήρθε με παιδιά που έχουν βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου ή με παιδιά που παίζουν χρόνια στην ομάδα και πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ανδρώθηκαν μπασκετικά στον Έσπερο ΑΟΠΑ».

Για το γεγονός πως ο Έσπερος ΑΟΠΑ είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο την άνοδο: «Δικαιώσαμε τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας και η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι η αναγνώριση των αντιπάλων».

Για τη νίκη επί του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, με την οποία «σφραγίστηκε» η άνοδος: «Για εμάς ήταν τελικός και είχαμε άγχος και πίεση. Για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, μετά δεν μας βγήκαν πράγματα, αλλά κάπου και αυτό είναι φυσιολογικό η κούραση έπαιξε το ρόλο της και πρώτα από όλους σε εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα