Ασημακόπουλος: «Τιμήσαμε τις φανέλες μας»

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον Αντώνη Ασημακόπουλο, ο οποίος ήθελε να κατακτήσει με τον Κολοσσό την 3η θέση.

Ο Έλληνας φόργουορντ της ομάδας της Ρόδου υπογράμμισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο: «Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Τζον (σ.σ. Ντίμπλερ), τον οποίο κατά λάθος χτύπησα στο μάτι. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για την ήττα. Τα πέντε χρόνια που αγωνίζομαι στην ομάδα έχω δώσει και τη ψυχή μου. Την πρώτη χρονιά που ήρθα στη Ρόδο η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Μέσα σε λίγα χρόνια

φτάσαμε να διεκδικούμε την τρίτη θέση. Σήμερα, πραγματικά λυπάμαι που χάσαμε το παιχνίδι.

Έχω αγαπήσει τον Κολοσσό, έχω δεθεί με τον κόσμο και θέλαμε να κερδίσουμε για να τερματίσουμε τρίτοι. Η χρονιά ήταν ονειρική για μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Παίζαμε τους μικρούς τελικούς και τόσο εδώ όσο και στη Νέα Σμύρνη, τα γήπεδα δεν γέμιζαν. Αυτό είναι λυπηρό. Ελπίζω το μπάσκετ να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Ουσιαστικά η τρίτη θέση δεν οδηγούσε πουθενά και παίζαμε για το γόητρο μας. Τιμήσαμε τις φανέλες μας, ιδρώσαμε και πραγματικά θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν την προσπάθεια της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα