«Δεν θα μείνει σίγουρα ο Τζέρεμι Λιν στους Νικς»

Ο Ρότζερ Μοντγκόμερι, ατζέντης του Τζέρεμι Λιν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τη δεδομένη, όπως τη θεωρούσαν οι Νιου Γιορκ Νικς, παραμονή του πελάτη του στους Νεοϋορκέζους.

Όπως είναι γνωστό, ο 23χρονος πλέι-μέικερ μένει χωρίς συμβόλαιο την 1η Ιουλίου, ενώ πέρσι αποκτήθηκε μέσω τον κατάλογο των waivers. Συνολικά έχει περάσει αρκετές φορές από τους waivers, πριν τη φετινή του σεζόν-αποκάλυψη, αλλά ο απόφοιτος του Χάβαρντ θα είναι restricted. Δηλαδή οι Νικς θα έχουν συνεχώς το δικαίωμα αντιπροσφοράς, απέναντι σε οποιαδήποτε

ομάδα προσεγγίσει τον Λιν.

«Δεν νομίζω πως θα είναι απλή υπόθεση. Δεν εκτιμούμε κάτι τέτοιο, ούτε έχουμε πάρει κάποια εγγύηση. Γνωρίζω πως οι περισσότεροι restricted free agents μένουν στις ομάδες τους, αλλά εγώ δεν θεωρώ την παραμονή του δεδομένη» δήλωσε συγκεκριμένα ο Μοντγκόμερι. Θυμίζουμε πως οι Τορόντο Ράπτορς ενδέχεται να ενδιαφερθούν για τον Λιν.

Εν τω μεταξύ επισημοποιήθηκε η δωδεκάδα της αναπληρωματικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτείων, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Ταϊβανέζικης καταγωγής «άσος». Πρόκειται για τους παίκτες, που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, από τις 6 μέχρι τις 12 Ιουλίου στο Λας Βέγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα