«Καθάρισε» ο Big Show για τον John Laurinaitis

Πολύ επικίνδυνη τροπή πήρε ο αγώνας του... John Laurinaitis στο Over the Limit, αλλά ο GM του Raw και του SmackDown ευνοήθηκε από τον Big Show και επιβλήθηκε του John Cena.

Ο «Champ» είχε ακουμπήσει την απόλυση του διευθυντή του ποτίζοντας και ξευτελίζοντας τον, στο main event του Over the

Limit. Ωστόσο, ο Big Show ανέτρεψε τα δεδομένα με το «Weapon of Mass Destruction» σε βάρος του Cena. Προφανώς ο Show επανέκτησε τη δουλειά του, αφού επέτρεψε στον Laurinaitis, ηγέτη του «People's Power», να κρατήσει τη δική του.

Νωρίτερα, ο Sheamus υπερασπίστηκε το World Heavyweight Championship επικρατώντας σε Fatal Four Way. Ο αγώνας του Ιρλανδού παγκόσμιου πρωταθλητή εναντίον των Chris Jericho, Randy Orton και Alberto Del Rio ήταν με διαφορά ο πιο συναρπαστικός του σόου. Εντυπωσιακότερο ματς σε τεχνικό επίπεδο ήταν, όπως αναμενόταν, αυτός του WWE Champion, CM Punk, με τον Daniel Bryan. Νικητής ήταν ο «Straight Edge Superstar» με τελείωμα, που θα μείνει στην... ιστορία. Συγκεκριμένα ο Punk παραιτήθηκε σε υποταγή του «American Dragon», αλλά ταυτόχρονα πέτυχε pin.

Στη δράση επέστρεψε ο Christian κερδίζοντας Battle Royal και στη συνέχεια τον Cody Rhodes, οπότε έγινε Intercontinental Champion, για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Σημειώνουμε πως ο Καναδός Superstar αρχικά επέλεξε ματς εναντίον του US Champion, Santino Marella, όπως εδικαιούτο ύστερα από τη νίκη στο Battle Royal, πριν... αλλάξει γνώμη, λόγω της στάσης του Rhodes.

Αντίθετα, η Layla κράτησε το Divas Championship, αν και τα... χρειάστηκε με την Beth Phoenix. Πρωταθλητές παρέμειναν και οι Kofi Kingston και R-Truth υπερασπιζόμενοι τους τίτλους Tag Team κόντρα στους Dolph Ziggler και Jack Swagger, οι οποίοι στηρίχθηκαν από την... απελπισμένη Vickie Guerrero.

Από την πλευρά του, ο Miz έφτασε κοντά στον θρίαμβο κατά τη διάρκεια του Battle Royal, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Christian. Στη συνέχεια έχασε και από τον Brodus Clay. Αρκετά εύκολα κέρδισε ο Ryback τον Camacho, ενώ ο Kane επικράτησε του Zack Ryder στο pre-show του Over the Limit.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Kane κέρδισε τον Zack Ryder.
O Christian κέρδισε Battle Royal.
Οι Kofi Kingston & R-Truth κέρδισαν τους Dolph Ziggler & Jack Swagger.
Η Layla κέρδισε την Beth Phoenix.
O Sheamus κέρδισε τους Randy Orton, Alberto Del Rio και Chris Jericho.
O Brodus Clay κέρδισε τον Miz.
O Christian κέρδισε τον Cody Rhodes.
O CM Punk κέρδισε τον Daniel Bryan.
O Ryback κέρδισε τον Camacho.
O John Laurinaitis κέρδισε τον John Cena.

Keywords
Τυχαία Θέματα