Μάικ Μπράουν: «Να μην κλείσει το παιχνίδι ο Κέβιν Ντουράντ»

Μπορεί να έχει τον Κόμπι Μπράιαντ στη διάθεσή του, αλλά ο Μάικ Μπράουν παραδέχθηκε πως φοβάται τις εμπνεύσεις του Κέβιν Ντουράντ στο τέλος των αγώνων.

Ενόψει της αποψινής (22/05, 04:30) αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο τεχνικός των «λιμνάνθρωπων» στάθηκε στις συγκεκριμένες ικανότητες του Ντουράντ. Άλλωστε ο διεθνής Αμερικανός έχει ήδη καθορίσει την τύχη δύο παιχνιδιών της ημιτελικής σειράς των playoffs του ΝΒΑ.

«Ο Κέβιν Ντουράντ

έχει ποιότητα όμοια με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπι Μπράιαντ. Ότι και να γίνει, θα σε κερδίσει και θα βάλει το κρίσιμο καλάθι. Δεν τον ενδιαφέρει αν υπάρχουν ένας ή δύο ή τρεις αντίπαλοι πάνω του, πάλι θα βρει τρόπο να σουτάρει. Δεν πρέπει να κριθεί πάλι ματς στο τελευταίο σουτ» δήλωσε ο Μπράουν.

Πάντως οι «βροντές» έχουν ευκαιρία πρόκρισης ενώπιον των οπαδών τους και ο Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος κατέκτησε πέντε τίτλους με τους Λέικερς και με τον «Μάμπα», ξεκαθάρισε ότι τον απασχολεί αποκλειστικά η νίκη των Θάντερ και πως δεν θα επηρεαστεί η σχέση του με τον Κόμπι:

«Έχουμε σημαντική κοινή πορεία, αλλά πλέον θέλω πρωτάθλημα με τη νέα μου ομάδα. Οι φιλίες μένουν στην άκρη, όταν αναφερόμαστε σε νίκες. Αυτό το ξέρει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα. Αμφότεροι θέλουμε το καλό των ομάδων μας και στο τέλος θα είμαστε πάλι αδέρφια».

Την ηγετική μορφή του 37χρονου πλέι-μέικερ σχολίασε ο Σκοτ Μπρουκς, κόουτς των εκπροσώπων της Οκλαχόμα Σίτι:

«Του αρέσει πολύ το μπάσκετ. Έχει τρομερό πάθος και είναι νικητής. Δεν μπορώ να τον περιγράψω σωστά. Δεν υπάρχουν στατιστικά με τα στοιχεία ενός ηγέτη. Ο Φίσερ έχει επηρεάσει θετικά τους παίκτες μας, αφού μιλά σε όλους. Το δικό του σουτ μείωσε στους δέκα πόντους (σ.σ. στο τέταρτο ματς) και ήταν κρισιμότατο».

Ενώ ο Μπράουν παραδέχθηκε πως ο Φίσερ βρήκε σωστό ρόλο στον νέο του σύλλογο:

«Οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Σε μας ήταν βασικός, ενώ σε αυτούς είναι αναπληρωματικός. Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγκριση. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο συνδυασμός του Ουέστμπρουκ με τον Ντέρεκ Φίσερ είναι ιδανικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα