Συλλήψεις σε αγώνα των Λος Άντζελες Ντότζερς

Τέσσερις άνδρες οδηγήθηκαν στη φυλακή, επειδή πρωταγωνίστησαν σε ξυλοδαρμό έξω από το «Dodger Stadium» και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε άλλον άνδρα στο πάρκινγκ του γηπέδου, ύστερα από αγώνα των Λος Άντζελες Ντότζερς με τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Στη σχετική αναφορά αποκαλύπτεται πως υπάρχει υποψία χρήσης φονικού όπλου. Πάντως ο άτυχος άνδρας διέφυγε τον κίνδυνο. Φαίνεται πως όλα προκλήθηκαν από ελαφριά σύγκρουση αυτοκινήτων, κατά την αποχώρηση

από το πάρκινγκ.

Ρεκόρ πώλησης φανέλας

Έναντι 4.4 εκατομμυρίων δολαρίων πωλήθηκε μέσω δημοπρασίας φανέλα του θρυλικού Babe Ruth. Πρόκειται για εμφάνισή του από το 1920, η παλιότερη γνωστή του! Φυσικά το χρηματικό ποσό αποτέλεσε ρεκόρ σχετικά με αλλαγή κατόχου οποιασδήποτε φανέλας αθλητικού συλλόγου.

Νέες αποκαλύψεις στη δική του Roger Clemens

Μάρτυρας δήλωσε πως είδε τον Roger Clemens σε πάρτι του Jose Canseco το 1998. Στην πρώτη δίκη, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί την παρουσία του στο σπίτι του ιδιόρρυθμου 47χρονου πρώην MLBer.

Σχεδόν έτοιμος ο Γιούκιλις

Εντός των επόμενων ημερών, ο Κέβιν Γιούκιλις, θα επανέλθει στη σύνθεση των Μπόστον Ρεντ Σοξ, αφού φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Παράλληλα ο outfielder, Che-Hsuan Lin, προστέθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ υποβιβάστηκε ο Mauro Gomez.

Πάλι στο περιθώριο ο Berkman

Ένας τραυματισμός στο δεξί γόνατο υποχρέωσε την προσθήκη του Lance Berkman στον αντίστοιχο 15ήμερο κατάλογο των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Ο 36χρονος first baseman αντικαταστάθηκε από τον Matt Adams, first baseman των θυγατρικών τμημάτων των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Στους Ουάιτ Σοξ ο Hudson

Λίγες ημέρες, ύστερα από την αποδέσμευσή του από τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες, ο infielder, Orlando Hudson, θα αποκτηθεί από τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ο έμπειρος infielder θα καταλάβει, πιθανότατα, τη θέση του τραυματισμένου third baseman, Brent Morel, στο βασικό σχήμα των «άσπρων καλτσών».

Εκτός ο Neftali Feliz

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο pitcher των Τέξας Ρέιντζερς, Neftali Feliz. Ο πρώην closer, άλλωστε, χτύπησε τον δεξιό του αγκώνα, ενώ τη θέση του στο βασικό ρόστερ πήρε ο reliever, Yoshinori Tateyama.

«Νυστέρι» σε Luebke

Ο pitcher των Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Cory Luebke, θα εγχειριστεί στον αγκώνα, τις επόμενες μέρες. Μάλιστα τοποθετήθηκε στον 60ήμερο κατάλογο τραυματιών και αντικαταστάθηκε από τον δεξιόχειρα reliever, Matt Palmer, στο βασικό ρόστερ. Την ίδια ώρα υποβιβάστηκε ο Nick Vincent, δεξιόχειρας pitcher.

Νέος closer στους Ρεντς

Επισημοποιήθηκε η μετατόπιση του Aroldis Chapman στη θέση του closer pitcher των Σινσινάτι Ρεντς. Άλλωστε έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας στο πρώτο του save την Κυριακή (20/05).

Επίσημα εκτός ο Bonifacio

Όπως αναμενόταν, οι Μαϊάμι Μάρλινς ενέταξαν τον Emilio Bonifacio στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Την ίδια ώρα υποβιβάστηκε ο first baseman, Gaby Sanchez, ενώ προωθήθηκαν στο βασικό ρόστερ

Keywords
Τυχαία Θέματα