Ελίνα Μπεκάκου για την ταινία πορνό: “Κάποιοι είναι τόσο αγ@..οι που το μόνο που θέλουν είναι μάλλον να με δούν”

13:21 17/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

*** ΚΑΝΕTE LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ***

Διαστάσεις τσουνάμι-με τον καθέ παπατζή να γράφει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι-έχει πάρει η εμπλοκή του ονόματος της Ελίνας Μπεκάκου στις πρώτες πορνό παραγωγές του Βαρβάτου.

Καποιοί δε είναι τόσο άσχετοι που γραψαν μέχρι και πώς η πρώην παίκτρια του Big Brother είναι μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη. Κάτι που είμαι σίγουρος ότι χάλασε πολύ και τον Κρητικό Πορνοπαραγωγό.

Η ίδια η Μπεκάκου μιλώντας στο Νassos blog έξαλλη δηλώνει: «Τώρα αυτό το θεωρούν κάποιοι δημοσιογραφία; Να κάθεται ο κάθε πικραμένος και να γράφει για καυτές σκηνές και συμμετοχή μου σε τσόντα; Ε λοιπόν σας ενημερώνω ότι δε με πήρε κανείς στην ταινία. Εκτός αν θεωρείται σεξουαλική πράξη το βρακί μου και το μικρόφωνο που κρατάω. Είναι τόσο κομπλεξικοί κάποιοι και τόσο αγ@..οι που το μόνο που θέλουν είναι μάλλον να με δούν κάπως. Ε…λοιπόν δε θα τους κάνω την χάρη. Έπαιξα στην ταινία για την πλάκα μου για τον χαβαλε και γούσταρα πολύ».

Εσύ καλά τα λές…αλλά το video που οι παραγωγοί επέλεξαν να διαδώσουν στην αγορά για να πουλήσουν την ταινία είναι προκλητικό…

Δείτε το

Του Νάσου Γουμενίδη

Keywords
Αναζητήσεις
elina bekakou hot, elina bekakou porno
Τυχαία Θέματα