Δεληγιάννης: «Ο Ολυμπιακός είναι ερωτηματικό»

Η έλλειψη δυνατών μέχρι στιγμής, αγώνων δημιουργεί απορία για την εικόνα του φετινού Ολυμπιακού σύμφωνα με τον πορτιέρο, Νίκο Δεληγιάννη.

«Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι η κλήρωση είναι καλή ή κακή, αφού ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα με την ομάδα μας. Δεν έχουμε δώσει δυνατά ματς ακόμα, έχουμε παίξει με βατούς αντιπάλους, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο, ο ΠΑΟΚ και τα Χανιά,

οπότε είναι παράτολμο να μιλήσουμε για την κλήρωση. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πιο δεμένο σύνολο και σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι με στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση», σχολίασε στο Onsports, ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης σχετικά με την κλήρωση των «ερυθρολεύκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και συνέχισε: «Πρόκειται για πολύ καλές ομάδες. Για τον Ολυμπιακό κάποιος θα πει ότι είναι αποδυναμωμένος με σχέση πέρσι, ενώ η Βουλιαγμένη αποτελείται από δεμένο σύνολο, αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε ερωτηματικό. Πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να δούμε στην πισίνα σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε δεδομένο ότι δεν έχουμε δώσει δυνατά παιχνίδια. Νομίζω πάντως, ότι με τη Ριέκα θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στον Όμιλο αλλά θα γίνει μετά από καιρό οπότε θα έχουμε δώσει αρκετούς αγώνες και θα ξέρουμε με σιγουριά σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα