Απτόητη η Παρί

Στη 1η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη νίκη της εκτός έδρας με 3-1 απέναντι στην Αζαξιό. Επίδειξη δύναμης από Βαλενσιέν.

Για ακόμα μία φορά στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί Σεν Ζερμέν απέδειξε ότι μπορεί επιτέλους να επιστρέφει στην κορυφή. Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ πήρε την 4η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτησή της με 3-1 στην Κορσική απέναντι στην Αζαξιό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής

για τους πρωτευουσιάνους ήταν ο Κέβιν Γκαμέιρο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (2’, 50’, 53’) και έδωσε μόνος του τη νίκη στην ομάδα του που παραμένει στην κορυφή με απόσταση τριών βαθμών από τους διώκτες της. Για τους γηπεδούχους, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μεντζιανί στο 24’.

Στο άλλο παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα η Βαλενσιέν μετά από τρία παιχνίδια όπου δεν είχε πάρει τη νίκη, επικράτησε με 3-0 της Σοσό στο «Ενό» και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αμπουμπακάρ ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα (43’, 75’), με τον Καντίρ ενδιάμεσα να κάνει το 2-0 στο 71’.

Keywords
Τυχαία Θέματα