Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Κυψέλης

Ο «νέος» Παναθηναϊκός μπαίνει στα... βαθιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Δευτέρα στις 7μ.μ (Novasports3) κόντρα στον νεοφώτιστο μεν αλλά πολλά υποσχόμενο, Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Κυψέλης.

Με ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών ολοκληρώνεται η πρεμιέρα της Α1 και μάλιστα στην έδρα του Πανελληνίου. Όχι οι Ολυμπιονίκες δεν αγωνίζονται στα μεγάλα σαλόνια φέτος, αλλά αποφάσισαν να "δανείσουν" το κλειστό για μια και μόνο αναμέτρηση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσπαθεί να λύσει

γραφειοκρατικά ζητήματα για να πάρει την άδεια του Μετς.

Ζουπάνης: «Μέγιστη προσπάθεια σε κάθε ματς»

Το μπλογκ της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού εγκαινίασε ο πρωταθλητής της... άμμου, Νίκος Ζουπάνης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Προσωπικά σαν παίκτης, ίσως και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, θεωρώ ότι η ψυχολογία μετράει πάρα πολύ. Γνωρίζω ότι κόντρα στο Φοίνικα Σύρου δεν θα μπορέσουμε να έχουμε κόσμο αφού είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά από εκεί και πέρα θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνίζομαι σε ένα γεμάτο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας ματς. Αυτό που μπορώ με σιγουριά να εγγυηθώ είναι ότι η προσπάθεια που θα καταβάλλεται από όλους να είναι η μέγιστη».

Λάππας: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας, ο Ηλίας Λάππας άλλαξε στρατόπεδο φέτος και από τον Παναθηναϊκό προτίμησε τον Φοίνικα. Ο Έλληνας ακραίος μιλώντας στο Onsports τόνισε: «Είναι πρεμιέρα και σε μια πρεμιέρα δεν ξέρει κανείς τι να περιμένει, Σίγουρα χρειάζεται προσοχή από την πλευρά μας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δεν έχουμε βέβαια σαφή εικόνα για τον ΠΑΟ αλλά θεωρώ ότι ως γηπεδούχος παραμένει το φαβορί».

Με το μυαλό στον Σαρατσένι

Πάντως μέχρι την έναρξη του αγώνα, το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καλώς ή κακώς, θα βρίσκεται στην απόφαση της ολομέλειας της ΕΣΑΠ για τον αν θα εγκριθεί ή όχι η μεταγραφή του Τζιανλούκα Σαρατσένι. Η απόφαση αυτή θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις όποιες κινήσεις ή ακόμα και αντιδράσεις του ΤΑΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα