«Εχει κλονιστεί το νευρικό μου σύστημα»

Για το άγχος και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει και του έχουν δημιουργήσει νευρικές… διαταραχές μίλησε ο Γιώργος Παράσχος με αφορμή τον χθεσινό αγώνα του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης...

Ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 στην ατυχία της ομάδας του, στη δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα.

Προέβλεψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν
θα καταφέρει να τερματίσει στη δεύτερη θέση, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΑΕΚ θα βοηθηθεί ώστε να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό, επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και επομένως δεν έχει ανάγκη την βοήθεια που έχει ο εκάστοτε πρωταθλητής στην Ελλάδα, ενώ τέλος χαρακτήρισε «καταστροφικό» το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η τύχη έχει γυρίσει την πλάτη της στο Λεβαδειακό: «Αυτό το βλέπουν όλοι, άσχετα αν λέγεται από πολύ λίγους ανθρώπους και γράφεται από πάρα πολύ λίγους. Από την 1η αγωνιστική ως και σήμερα η τύχη μάς γύρισε την πλάτη. Το λένε και τα στατιστικά. Αν δείτε τις τελικές προσπάθειες, είναι πρωτοφανές μια μικρομεσαία ομάδα να έχει τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα και να έχει πετύχει μόνο 3 γκολ και να έχουμε 6 βαθμούς. Δικαιολογημένα τα έχουμε με την τύχη μας, αλλά είναι και λίγο ανικανότητα. Δεν μπορεί να έχεις τόσες τελικές και να μην μπορείς να βάλεις γκολ. Χθες δεν ήμασταν τόσο καλοί. Κάναμε περισσότερες τελικές από τον Αστέρα, αλλά πρώτη φορά ήμασταν λίγο συγκρατημένοι επιθετικά, επειδή ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και δε θέλαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Ρισκάραμε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο».

Για το απίστευτο παιχνίδι με την Βέροια με τις αμέτρητες ευκαιρίες: «Δυστυχώς, ξέρετε ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετώπισα κάτι τέτοιο. Χαμένες ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και χωρίς να βάλουμε γκολ. Εχουμε συνηθίσει λίγο πολύ σε αυτό το άγχος τα τελευταία χρόνια και το νευρικό μου σύστημα έχει κλονιστεί λίγο, δε σας το κρύβω αυτό. Ισως και κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, όπως αυτή που έφερε την αποβολή μου και την απουσία μου για μία αγωνιστική, να παίζουν και ρόλο. Όμως κάπου βλέπω τον εαυτό μου μετά από 27 χρόνια προπονητικής να μην αντέχει. Εχω περάσει τέτοιες καταστάσεις πάρα πολύ».

Για την καλή αγωνιστική παρουσία του Λεβαδειακού και αν είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχει κοουτσάρει: «Ισως. Εχω μια διαφορετική φιλοσοφία και επειδή κινούμουν κυρίως σε μικρομεσαίες, πάντα σε όλες ήθελα να παίζουμε επιθετικά, δε μου αρέσει η σκοπιμότητα. Γι' αυτό υπήρχαν πολλές ομάδες μου που έπαιξαν καλό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Φταίω και εγώ που δεν ασχολούνται με μένα, είμαι πολύ απόμακρος, πολύ μακριά από εσάς τους δημοσιογράφους. Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια δεν έχω εμφανιστεί ποτέ σε κανένα κανάλι, σε καμία εκπομπή. Η περυσινή σεζόν που πέρασα με τον Λεβαδειακό, που ήταν πρωτόγνωρο για τον Ελληνα προπονητή κα το πρωτάθλημα, που η αγωνιστική μας περίοδος ήταν μόνο 4 μήνες και επιβιώσαμε. Κάτι που κανείς δεν το π
Keywords
Τυχαία Θέματα