Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι, που η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες να παιχτεί καλύτερης ποιότητας ποδόσφαιρο, Βέροια και Skoda Ξάνθη έμειναν στο 0-0. Με παίκτη λιγότερο έπαιζαν οι γηπεδούχοι για 45 λεπτά...

Το πρώτο σουτ της αναμέτρησης έγινε μόλις στο 2' από τον Βασιλακάκη, όμως πέρασε άουτ. Στο 15' ο Μπαργκάν προσπάθησε να απαντήσει, όμως στο σουτ που επιχείρησε από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα
κόντραρε και έφυγε λίγο άουτ.

Ο ρυθμός αναγκαστικά έπεσε στη συνέχεια, αφού και η βροχή συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση, αλλά και οι δύο ομάδες δεν έδειχναν ικανές να απειλήσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Στο 43' οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την καλύτερή τους στιγμή, όταν ο Ιωάννου «έσπασε» στον Μπαργκάν και εκείνος μόνος του απέναντι στον Λοντίγκιν (από πλάγια θέση) πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άναψαν τα... αίματα, ο Γεωργιάδης χτύπησε εκτός φάσης τον Μαρσελίνιο και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Το ματς στην επανάληψη έμοιαζε τυπικής διαδικασίας, παρά το γεγονός πως οι Ακρίτες είχαν έναν παραπάνω παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Στο 73' ο Μαρκόφσκι έδωσε με το στήθος στον Μαρσελίνιο, εκείνος σούταρε αλλά μπλόκαρε άνετα ο Πέρεθ.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ιωαννίδη δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν συμβιβασμένες με τον βαθμό και το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Skoda έχασε την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά, αφού αγνοεί τη νίκη από την δεύτερη αγωνιστική, ενώ η Βέροια παρέμεινε στα μεσαία «στρώματα» της βαθμολογίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα