To υπ.Παιδείας και η… ξυπόλυτη μαθήτρια

Λεπτομερέστατη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι η σημαιοφόρος που παρέλασε ξυπόλυτη μπροστά από τη Βουλή ήθελε να διαμαρτυρηθεί αλλά απλώς δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της έσπευσε να εκδώσει το υπ.Παιδείας και μάλιστα σε ταχύτατο χρόνο προκειμένου να προλάβει και τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, ώστε να μην μείνει ο κόσμος με λάθος εντυπώσεις για το βαρυσήμαντο αυτό θέμα.

Ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος, γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ αναφέρει:

«Θα

ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλυτης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του πάρκινγκ της Βουλής, έχασε το βήμα της εξ αιτίας ενός των υποδημάτων της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι».

Συγχαρητήρια στο υπουργείο για την ετοιμότητά του και την ικανότητα άμεσης ενημέρωσής του για το περιστατικό. Μήπως, όμως, το ζητούμενο θα έπρεπε να είναι η επίδειξη ανάλογων αντανακλαστικών για άλλα πολύ πιο σημαντικά ζητήματα της αρμοδιότητάς του???!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα