Τσίπρας σε Νταβούτογλου: Λυση Κυπριακού και μετά επισκέψεις!

«Ας λύσουμε πρώτα το Κυπριακό και ακολούθως να κάνουμε επίσκεψη στην Κύπρο» απάντησε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας στον Τούρκο Πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, μετά την εισήγησή του για απο κοινού επίσκεψη στην Κύπρο.

Όπως διαβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η Κυβέρνηση ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης απο

την Ελληνική Κυβέρνηση για την εισήγηση του Τούρκου Πρωθυπουργού να επισκεφθεί την Κύπρο μαζί με τον Έλληνα ομόλογο του. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, στο ΚΥΠΕ, «έχουμε ενημερωθεί σήμερα το απόγευμα από την Ελληνική Κυβέρνηση για την εισήγηση του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για από κοινού τους επίσκεψη στην Κύπρο».

Η δική μας αντίδραση προς την τουρκική πρόταση, συνέχισε ο κ. Χριστοδουλίδης, είναι κάλεσμα-προτροπή ν’ αφήσει η Τουρκία τις δημόσιες δηλώσεις και τις επικοινωνιακές τακτικές και να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες που να αποδεικνύουν στην πράξη αυτά που δημόσια δηλώνει περί επιθυμίας της για επίλυση του Κυπριακού.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, κάλεσε την Τουρκία ν’ αφήσει τις επικοινωνιακές τακτικές και να προχωρήσει σε ενέργειες που να αποδεικνύουν στην πράξη τη θέση της για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα