Θεατρικά εργαστήρια για όλους προσφέρει ο ΘΟΚ

Αυτοτελή εργαστήρια, που θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη ανακοίνωσε σήμερα ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου.

Στόχος των εργαστηρίων είναι η προσφορά γνώσης και διάχυσης εμπειριών, σε επαγγελματίες του θεάτρου, εκπαιδευτικούς ή και απλούς λάτρεις του θεάτρου που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι το αντίτιμο που

πρέπει να καταβάλλεται είναι συμβολικό και ανέρχεται στα 6 ευρώ.

Η θεματολογία του κύκλου εργαστηρίων είναι ευρεία και περιλαμβάνει:

Platform StorytellingΒασικές αρχές σκηνογραφίαςΒασικές αρχές φωτισμού – για εκπαιδευτικούςΌχι στα τετράγωνα μυαλά – το θέατρο ως απαραίτητη προϋπόθεση στο σχολείοΦωτιστικές λύσεις - για μέλη μη επαγγελματικών ΟμάδωνCarry yourself and be confident! (Νέοι, σεξουαλικότητα και σχέσεις) - για εφήβουςΕργαστήρι μεθοδολογίας: πώς προσεγγίζεται το ανέβασμα μιας παράστασης με εφήβουςΕίδη Θεατρικών Έργων - Playwriting genres – για συγγραφείς, ηθοποιούς και άλλους ενδιαφερόμενουςΣκοπιμότητα, στόχοι και τρόποι δημιουργίας θεατρικής παράστασης στο νηπιαγωγείοΕργαστήρι Ενδυματολογίας για εκπαιδευτικούς

Εργαστήρια θα διοργανώνονται κάθε Τετάρτη μεταξύ των ωρών 16:00-19:00 στο κτίριο του ΘΟΚ που βρίσκεται στον παλαιό χώρο του ΓΣΠ.

Οι συμμετέχοντες σε κάθε εργαστήρι θα λαμβάνουν δίπλωμα συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ταμείο ΘΟΚ, 77772717 μέχρι την Κυριακή που προηγείται του κάθε εργαστηρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα κάθε εργαστηρίου ξεχωριστά, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα