Μαζουακού: «Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και θα «παλέψει» για τη νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, όπως τόνισε ο Αρτούρ Μαζουακού στο Onsports.

Ο Γάλλος αμυντικός, το βράδυ της Τετάρτης (16/9) αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες στην αριστερή πλευρά, από τις… επιθέσεις των ποδοσφαιριστών των Πρωταθλητών Γερμανίας και δεν κατάφερε να προσφέρει

σημαντικά και στην ανάπτυξη των «ερυθρόλευκων». Εξερχόμενος από το «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε στο Onsports για την πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League, αλλά και την επόμενη… μέρα στην πορεία των Νταμπλούχων Ελλάδας στη διοργάνωση.

Ποιο είναι το σχόλιό σου για τον αγώνα με την Μπάγερν;

«Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σημαντική. Ήρθαμε εδώ και μείναμε ενωμένοι. Δεν τελείωσε, όμως, τίποτα μιας και υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη των Γερμανών;

«Το κλειδί είναι να παραμένεις σταθερός, να είσαι προσηλωμένος στο στόχο και να δημιουργείς ευκαιρίες για να κερδίσεις. Όλα έχουν να κάνουν με τη συνοχή της ομάδας. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και έπρεπε να μείνουμε σταθεροί».

Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με την Άρσεναλ στο Λονδίνο…

«Η Άρσεναλ είναι μια από τις δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, θα είναι δύσκολα τα πράγματα στο Λονδίνο. Ελπίζω να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε εκεί».

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη…

«Απόψε γνωρίσαμε την ήττα 3-0. Ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα είναι διαφορετικός, θα κινηθούμε διαφορετικά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε στο παιχνίδι της Τρίτης».

Ποιο είναι το μήνυμά σου για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την στήριξή τους στο τέλος του αγώνα;

«Ήταν απίστευτο το πόσο πολύ μας ενθαρρύνουν και δεν τα παρατούν. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η στήριξη τους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα