Συμβατό με το Xbox 360 το νέο Xbox One

Σε χθεσινή διάσκεψη τύπου η Microsoft ανακοίνωσε ότι το καινούργιο της Xbox One είναι συμβατό με το παλιό Xbox 360 και θα είναι σε θέση να παίζει τα παιγνίδια του.

Ο χρήστης μπορεί να "εκμεταλλευτεί" συγκεκριμένα προτερήματα του Xbox One,

περιλαμβανομένων των φάσεων, των ηχογραφήσεων. Μάλιστα μέρος του παιγνιδιού θα διατίθεται κατευθείαν στον υπολογιστή μέσω εφαρμογής για Xbox και Windows 10. Εξίσου χρήσιμη θα είναι και η επιλογή «πολλαπλοί παίκτες».

Για την ώρα τα εν λόγω προτερήματα διατίθενται στο Xbox Preview για τα μέλη του.

Κάποιοι περιορισμοί σίγουρα θα υπάρξουν: Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «πάνω από 100 παιγνίδια» θα μπορούν να παίζονται. Από αυτά σίγουρα κάποια θα περιλαμβάνουν σημαντικούς τίτλους – στη χθεσινή διάσκεψη για παράδειγμα παρουσιάστηκε το Mass Effect. Όμως κάποια δημοφιλή παιγνίδια δεν θα είναι συμβατά.

Σύμφωνα με την εταιρεία θα πρέπει να φυλάγετε τα παιγνίδια στον σκληρό σας δίσκο προτού τα χρησιμοποιήσετε,. Θα πρέπει να αφήνετε το δισκάκι μέσα στην παιχνιδομηχανή σας για να παίζετε τα παιγνίδια.Αυτό θα σας αποτρέψει από το να μοιραστείτε το παιγνίδι με άλλους. Ψηφιακά παιγνίδια επίσης υποστηρίζονται από την παιχνιδομηχανή.

Keywords
Τυχαία Θέματα