Ψάχνεται για εξωτερικό ο Ποτέ

Πίσω από τον καπνό φαίνεται πως υπάρχει και φωτιά. Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του Μίκαελ Ποτέ στην Ομόνοια και κατά πόσο ο διεθνής Αφρικανός θα συνεχίσει στο «τριφύλλι». Η συγκεκριμένη φημολογία δεν ήταν τυχαία, αφού, όπως πληροφορούμαστε, είναι πολύ πιθανόν να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Φαίνεται μάλιστα, πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομόνοιας ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και ο ίδιος μαζί με τον μάνατζερ του δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από τη στιγμή που ο Ποτέ διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, στην Ομόνοια δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι επόμενες 1-2 μέρες θα είναι καθοριστικές και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ενσωματώθηκε ούτε σήμερα με την αποστολή της Ομόνοιας στη Βουλγαρία, όπως ήταν προγραμματισμένο, γεγονός που έχει άμεση σχέση με το μέλλον του και την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το κυπριακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα