Συμμαχία: «Μπορούσαμε καλύτερα»

ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Τέλος εποχής από τη μάχιμη πολιτική με ανάμεικτα συναισθήματα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Στέλιος Αμερικάνος. Ωστόσο, από εκείνη την ώρα κορυφαία στελέχη αλλά και υποστηρικτές του κ. Αμερικάνου ασκούν έντονη πίεση, ώστε να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Όπως είπε, «ήταν ένας καλός αγώνας και μια 20χρονη διαδρομή τίμια και ασυμβίβαστη. Όπως όλα, έφτασε στο τέλος της. Πρέπει να

κατανοούμε πότε κάτι φτάνει στο τέρμα, όσο δύσκολο και αν είναι. Τέλος εποχής, λοιπόν, από τη μάχιμη πολιτική με ανάμεικτα συναισθήματα, νέοι πρέπει να αναλάβουν τη σκυτάλη. Η έγνοια για την πατρίδα θα εξακολουθήσει να είναι η ίδια».

Το αποτέλεσμα για τη Συμμαχία Πολιτών, έγραψε, «αν και υπολείπεται του στόχου είναι θετικό, υπό τις περιστάσεις. Συγχαρητήρια στους τρεις βουλευτές μας, Γιώργο, Παύλο και Άννα. Η βοήθεια και η στήριξή μου δεδομένη. Σήμερα είναι ήδη μια άλλη μέρα. Σας ευχαριστώ όλους και κάθε έναν ξεχωριστά. Για τη στήριξη και την αγάπη σας. Ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τους γονείς και τα αδέλφια μου και τους στενούς μου φίλους που ήταν πάντα μαζί μου. Τους διαχρονικούς συναγωνιστές μου από τα φοιτητικά μας χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Αμερικάνος.

Δεν συζητήθηκε στη Γραμματεία
Το θέμα Αμερικάνου όπως αυτό προέκυψε από χθες το πρωί δεν συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Γραμματείας, στην οποία συμμετείχε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

Η Γραμματεία του κόμματος προχώρησε στην πρώτη ανασκόπηση των αποτελεσμάτων της Κυριακής. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο Κίνημα, καθώς από τη μια υπάρχει ικανοποίηση για την είσοδο στη Βουλή, ενώ από την άλλη, σύμφωνα με κορυφαία στελέχη, υπήρχαν οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις για την εξασφάλιση και τέταρτης ή και πέμπτης έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα