Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο γνωστός παρουσιαστής που μας κράταγε καθημερινά συντροφιά μέσα από την μικρή οθόνη περνάει ψυχολογικά και οικονομικά δύσκολες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φοβάται μήπως η τράπεζα του κατασχέσει τη βίλα που διαθέτει στη Κηφισιά καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του. Πρόκειται για μια μεζονέτα 160,90 τ.μ, για την οποία υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες 840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη.

Κατά διαστήματα, έχουν γίνει πολλοί πλειστηριασμοί, ο παρουσιαστής δίνει κάποια χρήματα ώστε να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αλλά όσο πάνε δυσκολεύουν τα πράγματα.

«Ο πατέρας μου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν βγει στον στίβο της ζωής και διαθέτουν υπόβαθρο, κουλτούρα και μόρφωση, γεγονός που τους κάνει πολύ δυνατούς. Φτιάχνουν το μικρόκοσμο τους, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν και να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού τους. Πέρασε πολύ δύσκολα. Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα "πνευματική κατάθλιψη", για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος» αναφέρει ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα