Σκάνδαλο με μίζες “έκαψε” τον προπονητή της Αγγλίας

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις μετά από μόλις 67 ημέρες από την πρόσληψη του. Ο λόγος της αποδέσμευσης του Αλαρντάις ήταν το ρεπορτάζ της βρετανικής Telegraph, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής των λιονταριών ζητούσε μίζες για να δώσει συμβουλές σε επενδυτές.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δημοσιογράφοι της βρετανικής εφημερίδας έχοντας κρυφή κάμερα και προσποιούμενοι τους εκπροσώπους επενδυτών από την Άπω Ανατολή,

συναντήθηκαν με τον Αλαρντάις ζητώντας συμβουλές επενδύσεων στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Χωρίς να χάσει την ευκαιρία ο 61χρονος Αγγλος προπονητής ζήτησε 400.000 λίρες για να δώσει παραθυράκια στους επενδυτές στους κανονισμούς μεταγραφών και να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη.

Μετά από τις αποκαλύψεις, η διοίκηση της ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον Αλαρντάις και αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Αλαρντάις μετά την εξέλιξη αυτή, έγινε ο προπονητής της Αγγλίας με την πιο σύντομη παρουσία στον πάγκο της Εθνικής της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του με την ομοσπονδία προέβλεπε στα 3 εκ λίρες το χρόνο, συν τα μπόνους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα