Ρόδος: Την ξυλοκόπησε άγρια για λίγα ευρώ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται με βαριά τραύματα η εικονιζόμενη γυναίκα, κάτοικος Ρόδου. Η άτυχη ηλικιωμένη ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστο άνδρα που εισέβαλε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της με σκοπό να αποσπάσει τα χρήματα της.

Ενώ κοιμόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τον κακοποιό πάνω από το κεφάλι της, ο οποίος άρχισε να τη χτυπά χωρίς κανένα έλεος όταν του είπε πως δεν έχει χρήματα ,σε μια «προσπάθεια» του να μάθει πού τα κρύβει.

Η εικόνα της ξυλοδαρμένης γυναίκας σόκαρε τους γιατρούς που προσπαθούν

να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου που αισθάνονται τρομοκρατημένοι με την έξαρση των ληστειών σε ηλικιωμένους.

Η είδηση ήρθε στο φως με την οργισμένη ανάρτηση του γιου της ογδοντάχρονης γυναίκας στο facebook που δηλώνει, κάτω από τις φωτογραφίες της μητέρας του: »Έχω πίστη στον Θεό και μια σφαίρα στη θαλάμη».

Ο γιος της αναφέρει πως οι έρευνες της αστυνομίας για να εντοπιστεί ο δράστης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι Αρχές περιμένουν να συνέλθει η άτυχη γυναίκα ώστε να βοηθήσει με την κατάθεση της τις έρευνες για τη σύλληψη του ληστή που δε δίστασε να χτυπήσει με όλο του το μένος έναν ηλικιωμένο άνθρωπο.

Το άρθρο Ρόδος: Την ξυλοκόπησε άγρια για λίγα ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα