Ομόνοια: Κλασσικός ή «απ’ όλα» ο αντι-Σκέμπρι;

Οριστικά οι δρόμοι Σκέμπρι και Ομόνοιας χωρίζουν. Ο Μαλτέζος φεύγει έχοντας καταγράψει 103 συμμετοχές με το «τριφύλλι» και έχοντας σκοράρει 44 γκολ.

Σχεδόν μισό γκολ ανά παιχνίδι, πολύ σημαντικό ποσοστό, το οποίο θα λείψει από την Ομόνοια. Ήταν παράλληλα ένας παίκτης, με ευχέρεια να παίζει στη κορυφή, στο αριστερό άκρο, σαν 2ος κυνηγός στο 4-4-2 ή σαν κεντρικός επιθετικός μέσος

στο 4-2-3-1. Άμεσα, στα επόμενα 2-3 εικοσιτετράωρα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Όποιος και αν είναι θα πρέπει να έχει πρώτα απ΄όλα ευχέρεια στο γκολ. Για να βοηθήσει άμεσα. Η Ομόνοια δίνει σε 15 μέρες ευρωπαϊκό παιχνίδι και «πονάει» στον επιθετικό χώρο. Αυτή τη στιγμή από τους πρωτοκλασάτους, μόνο ο Σέρινταν είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα φανεί πότε και πόσο έτοιμοι θα είναι οι Μπαντιμπαγκά, Χριστοφή. Το ερωτηματικό είναι αν ο Νταμπίζας και ο Κάρβερ θα επιλέξουν άμεσα να φέρει «κλασσικό» κεντρικό επιθετικό ή θα πάει σε παίκτη που θα παίζει σε 2-3 θέσεις. Το ερώτημα θ΄ απαντηθεί σύντομα και σε σημαντικό βαθμό θα ξεκαθαρίσει πως θα διαμορφωθεί σε γενικότερο βαθμό το μεσοεπιθετικό οπλοστάσιο της Ομόνοιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα