Premier League: Πρεμιέρα με Άρσεναλ-Λίβερπουλ

Η νέα σεζόν της Premier League ξεκινάει στις 13 Αυγούστου όπου ξεχωρίζει η κόντρα της Άρσεναλ με την Λιβερπουλ στο "Emirates". Εκτός έδρας με Χαλ η πρωταθλήτρια Λέστερ.



Η Premier League ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη

(15/6) το πρόγραμμα για τη σεζόν 2016-17 στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει το σπουδαίο ματς στο Λονδίνο μεταξύ της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ αλλά και την εκτός έδρας μάχη της πρωταθλήτριας Λέστερ με την νεοφώτιστη Χαλ.

Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα φιλοξενεί την Σάντελαντ ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μπόρνμουθ.

Η κόντρα Μουρίνιο-Γκουαρδιολα δεν θα αργήσει να έρθει, αφού Γιουνάιτεντ και Σίτι αναμετρώνται στις 10 Σεπτεμβρίου στο "Old Trafford" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ενώ η πρώτη "μητέρα των μαχών" Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενηθεί στο "Anfield" στις 15 Οκτωβρίου και το αντίστοιχο ματς του δεύτερου γύρου στο "Old Trafford" θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαριόυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα