«Όλοι μαζί για την Έγκωμη»

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΩΔΗΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΜΕ σύνθημα «Όλοι μαζί για την Έγκωμη» πραγματοποίησε χθες, σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, την κεντρική του εκλογική συγκέντρωση ο Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου.

Κατά την εκδήλωση, ο κ. Κυριάκου προέβη σε έναν εκτενή απολογισμό της πενταετίας που πέρασε, ενώ έκανε και έκανε λεπτομερή αναφορά στην επομένη πενταετία και στις προοπτικές, με αναφορές στο τι προγραμματίζεται να γίνει, αφού υπάρχουν

άριστες προοπτικές χρηματοδότησης του Δήμου, λόγω της φερεγγυότητας που παρουσιάζει.

Απευθυνόμενος στους δημότες Έγκωμης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σας ζητώ να μου ανανεώσετε την εντολή για την επόμενη πενταετία, για να ολοκληρώσω όσα αυτή η πενταετία της κρίσης δεν μας άφησε να κάνουμε, αφού τα έσοδά μας, αναφέρω ενδεικτικά, αυτά τα πέντε χρόνια μειώθηκαν ξαφνικά και απότομα κατά 10 εκατομμύρια ευρώ. Κατά δύο εκ. ευρώ τον χρόνο. Καταφέραμε όμως με 10 εκ. ευρώ λιγότερα να είμαστε πλήρως φερέγγυοι και κλείνει η φετινή χρονιά χωρίς ο Δήμος να χρωστά δόσεις τραπεζών, με πληρωμένους όλους τους προμηθευτές, ενώ η νέα χρονιά ξεκινά και μ’ ένα μαξιλαράκι για παρακάτω».

Θερμές ευχαριστίες
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος Έγκωμης αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες Έγκωμης, από όλα τα κόμματα και όλους τους χώρους κοινωνικής δράσης, για τη μαζικότατη παρουσία τους στην αποψινή ομιλία μου. Η παρουσία ήταν και εντυπωσιακή και παλμώδης.

Ευχαριστώ επίσης τους διακεκριμένους δημότες Ηλία Λοΐζου, Αντρέα Γεωργιάδη, Άθω Ερωτοκρίτου και Λεόντιο Λεοντιάδη που προλόγισαν. Και βέβαια ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Αντιπρόεδρο της Αλληλεγγύης Πόλυ Παλλήκαρο, για τις τιμητικές αναφορές τους.

Με συγκίνησε η παρουσία του πρώην προέδρου του ΔΗΣΥ Γιαννάκη Μάτση και του πρώην προέδρου της Βουλής Αλέξη Γαλανού, δημοτών Έγκωμης. Βουλευτές και πολλοί άλλοι παράγοντες που ήταν μαζί μας, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας για τον Δήμο μας. Προχωράμε όλοι μαζί για την Έγκωμη», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα