Δόξα: Αγώνας δίχως αύριο στο ντεμπούτο του Κορμπεράν

Αγώνας δίχως αύριο χαρακτηρίζεται ο σημερινός για τη Δόξα με αντίπαλο την ΑΕΖ στο Μακάρειο (19:00). Η ομάδα της Κατωκοπιάς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς και φιλοξενεί την ομάδα που βρίσκεται αμέσως πιο πάνω της με οκτώ βαθμούς. Η θέση των δυο ομάδων αποδίδει και την κρισιμότητα του αγώνα, στον οποίο μοναδικός στόχος για τους γηπεδούχους είναι οι τρεις βαθμοί, ώστε να περάσουν την αντίπαλό τους στη βαθμολογία.

Στο σημερινό παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός μετρά λίγες μέρες

στην ομάδα και συνεπώς δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να δουλέψει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Φρόντισε βέβαια να μάθει καλά το έμψυχο δυναμικό που ανέλαβε και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του, μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα και να αποδώσει καλύτερα απ' ό,τι μέχρι τώρα. Θέλει πρώτιστα από τους παίκτες του να μην υποπίπτουν σε εύκολα λάθη.

Από κει και πέρα, ο 33χρονος τεχνικός ίσως προβεί σε μερικές αλλαγές.

Μοναδική απουσία είναι αυτή του Τιάγκο Γκόμες, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα