Ο αγώνας της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η «Μεγάλη Κυρία» θέλει ν' ανεβάσει στροφές και να πάρει το ζητούμενο, που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά

Για την Ανόρθωση, ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ο αγώνας της χρονιάς. Θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη που πέτυχε στο «ΑΕΚ ARENA» (3-1) και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά. Για την ομάδα της Αμμοχώστου, ο μοναδικός τρόπος να κατακτήσει τίτλο μετά από πολλά χρόνια και να εξασφαλίσει την έξοδή της στην Ευρώπη, είναι μόνο

μέσω κυπέλλου.

Στο πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να παίζει για το γόητρο και την ιστορία της. Στην Ανόρθωση δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο του αποκλεισμού. Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση. Όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα εφησυχασμού, διότι αυτό θα είναι καταστροφικό.

Η ΑΕΚ είναι λογικό ότι θα έρθει με απαιτήσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Η Ανόρθωση όμως αυτό που έχει να κάνει είναι να τα δώσει όλα για όλα, ώστε να φτάσει στο ζητούμενο, που είναι η δεύτερη νίκη και η πρόκριση

Συγκέντρωση και πάθος
Ο Ρόνι Λέβι είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν στροφές, σε σύγκριση με τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Πρέπει να έχουν συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Παράλληλα σημαντική παράμετρος θα είναι η αποτελεσματικότητα. Ένα γκολ για την Ανόρθωση πιθανό να είναι καθοριστικό στην υπόθεση πρόκριση.

Η Ανόρθωση θα δώσει βαρύτητα στην καλή μεσοαμυντική λειτουργία και παράλληλα να βγαίνει μπροστά με απαιτήσεις για να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη εστία. Παίκτες-«κλειδιά| θα πρέπει να είναι το Α και το Ω στον αυριανό αγώνα. Η προσπάθεια σίγουρα θα πρέπει να γίνει απ' όλους τους ποδοσφαιριστές, όμως έχουμε την εντύπωση ότι αν βρεθούν στη μέρα τους οι Ράγιος και Άλβες, η Ανόρθωση θα έχει πολύ καλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της.

Με τον 12ο παίκτη της
Μεγάλο και καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια, που θα γίνει από τους ποδοσφαιριστές, θα παίξει ο κόσμος της Ανόρθωσης. Η επιστροφή των Ανορθωσιατών είναι φανερή. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αν και η ομάδα βαθμολογικά ήταν αδιάφορη, έδωσαν έντονα το παρών τους και στήριξαν με πάθος τους ποδοσφαιριστές. Στον αυριανό αγώνα αναμένεται ότι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι κατάμεστο.

Οι Ανορθωσιάτες, που διψούν για τίτλους και διακρίσεις, αναμένεται ότι θα κάνουν το παν για να δουν την ομάδα τους στα ημιτελικά. Μια πρόκριση θα ανεβάσει στο ζενίθ τον ενθουσιασμό και θα δώσει μεγάλη ώθηση για να παλέψει η ομάδα την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό.

Παράλληλα θέλουν από τους ποδοσφαιριστές και στους αγώνες ντέρμπι που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτός ο ενθουσιασμός και το πάθος από τον κόσμο αναμένεται να είναι και το πιο μεγάλο όπλο για την Ανόρθωση, για να φτάσει στη μεγάλη πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα