Μίροτιτς: «Θέλουμε το χρυσό!»

Ο Νικόλα Μίροτιτς τόνισε πως η Ισπανία έχει ως στόχο το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, λέγοντας ωστόσο πως οι ΗΠΑ παραμένουν το απόλυτο φαβορί για την κορυφή.

Ο άσος των Σικάγο Μπουλς τόνισε αρχικά, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο τουρνουά: «Οι ΗΠΑ είναι το φαβορί, αλλά στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το

χρυσό. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως πάντα. Ξέρουμε ότι έχουμε μια σπουδαία ομάδα, αλλά είμαστε σε δύσκολο όμιλο, συνεπώς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάθε ματς θα είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρώτο ματς της Ισπανίας με την Κροατία: «Έχουμε ένα σκληρό ματς και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιείς. Το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες να έφυγαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για να υπογράψουν τα συμβόλαια τους στο ΝΒΑ αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Έχουμε ορισμένους νέους παίκτες στην ομάδα κι εγώ είμαι νέος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το σημαντικό είναι το “εμείς”, η ομάδα. Θέλω το χρυσό και ξέρω ότι η ομάδα μπορεί».

Τέλος, ο 25χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Πάου Γκασόλ: «Είναι το σημείο αναφοράς μας, το μεγάλο κορμί και είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι στο τουρνουά. Στην άμυνα χρειαζόμαστε βελτίωση σε κάποια πράγματα, ειδικά επειδή ο Μαρκ δεν είναι εδώ, έχουμε όμως ομάδα με ταλέντο. Είμαι σίγουρος θα τα πάμε καλά. Οι ΗΠΑ έχουν σούπερ στερ που ο καθένας τους μπορεί να σημειώσει 20 πόντους σε κάθε ματς. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, ειδικά στο μπάσκετ όλα είναι πιθανά. Μπορεί να έχουν ένα κακό ματς κι εμείς ένα καλό. Αυτό είναι ακόμα μακριά, τώρα σκεφτόμαστε τον πρώτο μας αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα