“Η Ναταλία Γερμανού δεν μου μιλάει! Ήταν να συνεργαστούμε, δεν προέκυψε και μου κρατάει κακία”

“Δεν με συμπαθεί καθόλου, πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο” αποκαλύπτει ο Πάνος Κατσαρίδης.

Ο Πάνος Κατσαρίδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα, το πρωινό του Σαββάτου, με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Τσουρό στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο θεατρικός παραγωγός αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού δεν του μιλάει λόγω μιας συνεργασίας που δεν έγινε ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος

Κατσαρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού δεν μου μιλάει εμένα, δεν με συμπαθεί καθόλου. Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία».

«Δεν μου μιλάει καθόλου η Ναταλία Γερμανού. Στο θέατρο είχαμε μιλήσει για να κάνουμε παράσταση ένα έργο του πατέρα της (σ.σ: Φρέντυ Γερμανός)».

«Με μένα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω πως και ο Κώστας Τσουρός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις, μετά το Πάσχα γίνονται αυτά από όσο έχω καταλάβει και γω. Αυτό που πιστεύω είναι πω ότι και ο ίδιος ο Κώστας θα θέλει να δώσει χρόνο στην εκπομπή που έχει χτίσει και έχει δουλέψει πάρα πολύ φέτος» πρόσθεσε, επίσης, ο Πάνος Κατσαρίδης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Η Ναταλία Γερμανού, Ήταν,“i natalia germanou, itan