Επένδυση με Μορένο η Σίτι

Μία ακόμη επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα μετά την απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Γκάμπριελ Ζεσούς, από την Παλμέιρας, ανακοίνωσε σήμερα και την απόκτηση του Μάρλος Μορένο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 20χρονος Κολομβιανός επιθετικός αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, με την οποία είχε 27 εμφανίσεις και 5 γκολ. Με την εθνική Κολομβίας έχει επτά εμφανίσεις και ένα γκολ.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος την σεζόν 2016/17 θα αγωνιστεί δανεικός στο ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το ποσό δεν έγινε γνωστό, ωστόσο υπολογίζεται ότι η Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της 4,75 εκ. λίρες (περίπου 5,6 εκ. ευρώ).

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Μάντσεστερ, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ανέφερε τα εξής: «Ο Μάρλον αποτελεί εξαιρετική προοπτική για την ομάδα μας, ενώ ήδη παίζει με την εθνική ομάδα της χώρας του» και συνέχισε: «Είναι ένας πολυτάλαντος ποδοσφαιρισής, ακόμη μαθαίνει, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει φανταστικό μέλλον τόσο στην Σίτι, όσο και γενικότερα στην καριέρα του», καταλήγοντας: «Δημιουργεί αλλά και σκοράρει, καθώς είναι πολύ έξυπνος στο παιχνίδι του. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τον αποκτήσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα