Καμία ανησυχία για Βράνιες

ΑΕΚ
Με την αλλαγή του Όγκνιεν Βράνιες στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης της Βοσνίας με αντίπαλο την Αλβανία λόγω τραυματισμού απαντες πάγωσαν στο... στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεδομένης και της απουσίας του Κολοβέτσιου λόγω τιμωρίας.

Ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες με ανάρτησή του στα social media, όπου σημείωσε ότι θα προλάβει να παίξει με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε χθες στην Αθήνα και απευθείας πήγε για εξετάσεις, για να αποδειχτεί αν θα προλάβει το ντέρμπι. Ο Όγκνιεν Βράνιες εξετάστηκε στα Σπάτα από τον ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας, Αλκη Καλλιακμάνη, και ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν εμπνέει ανησυχία.

«Δεν παραιτούμαι»
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αγνώριστη χωρίς τον αρχηγό της, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερεις αγωνιστικές, η Αργεντινή γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Λα Παζ από τη Βολιβία και πλέον περιορίζεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των προκριματικών του Μουντιάλ στη Νότια Αμερική, που εξασφαλίζει συμμετοχή σε διηπειρωτικό αγώνα πλέι-οφ. Η ήττα αυτή πυροδότησε τη φημολογία για το μέλλον του Εντγάρδο Μπάουσα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ζητούν την απόλυσή του. Ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους παίκτες και δεν πρόκειται να αποχωρήσει:

«Δεν ενοχλούμαι από τις φήμες. Ξέρω πως είναι η δουλειά του προπονητή και ότι εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω μιλήσει με τους διοικούντες την ομοσπονδία και έχω την πλήρη στήριξη», τόνισε σχετικά ο Μπάουσα και κατέληξε: «Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια με πρώτο αυτό με την Ουρουγουάη. Η ομάδα είναι μέσα στην πρόκριση και στο τέλος θα πετύχουμε τον σκοπό μας που είναι το εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο».

Αποθέωση για Σβαϊνστάιγκερ
ΣΙΚΑΓΟ
Εκατοντάδες φίλαθλοι υποδέχθηκαν τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο του Σικάγο τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Ο Γερμανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα στους Σικάγο Φάιρ, καθώς δεν είχε καταφέρει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σβαϊνστάιγκερ, μαζί με τη σύζυγό του, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και αφίχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο του Σικάγο, όπου ενθουσιασμένοι οπαδοί και πλήθος εκπροσώπων του Τύπου τον περίμεναν για να τον υποδεχθούν.

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έβλεπα πάντοτε ευκαιρίες, όπου ευχόμουν ότι θα μπορούσα να ασκήσω επιρροή και να βοηθήσω να δημιουργηθεί κάτι σπουδαίο. Η μετακίνησή μου στους Σικάγο Φάιρ δεν διαφέρει. Έπειτα από τις συζητήσεις μου με τους ιθύνοντες της ομάδας, έχω πεισθεί από το όραμα και τη φιλοσοφία του συλλόγου και θέλω κι εγώ να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει», ανέφερε στις δηλώσεις του ο 32χρονος μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα