Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους 21 χρόνια πριν!

Η έκτη αγωνιστική στη φετινή Serie A υπήρξε κατά κάποιο τρόπο ιστορική, αφού καταγράφηκε ένα στατιστικό στοιχείο που είχε να εμφανιστεί εδώ και 21 χρόνια. Ποιο; Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους να ηττηθούν την ίδια αγωνιστική, κάτι που είχε να συμβεί στην Ιταλία από το 1994!



Το Σαββατοκύριακο ήταν «σκοτεινό» τόσο για τους πρωταθλητές όσο και για τις δύο ομάδες του Μιλάνου, κάτι που είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 1994-1995, όταν τότε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής είχαν καταγραφεί τα αποτελέσματα Ίντερ-Μπάρι

1-2, Φότζια-Γιουβέντους 2-0 και Πάντοβα-Μίλαν 2-0.

Η επιστροφή των... φαντασμάτων, όμως, αγγίζει κυρίως τις δύο ομάδες της Λομβαρδίας, που χθες έχασαν ταυτόχρονα για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάιο, όταν η Ίντερ είχε ηττηθεί εντός έδρας από τη Γιουβέντους (1-2) και η Μίλαν στην έδρα της Σασουόλο (2-3), στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής.

Αυτό είναι ένα στοιχείο που εμφανίζεται με ασυνήθιστη για την ιστορία των δύο συλλόγων συχνότητα από την περασμένη περίοδο, καθώς, εκτός από την περίπτωση που προαναφέρθηκε, συνέβη άλλες τρεις φορές: τον Νοέμβριο του 2014 (Πάρμα-Ίντερ 2-0, Μίλαν-Παλέρμο 0-2), τον Ιανουάριο του 2015 (Ίντερ-Τορίνο 0-1, Λάτσιο-Μίλαν 3-1) και τον Απρίλιο του ίδιου έτους (Ίντερ-Ουντινέζε 1-2, Τζένοα-Μίλαν 1-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα