Ενρίκε: «Αναντικατάστατος ο Μέσι»

Ο τραυματισμός (σ.σ. ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου) του Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση με την Λας Πάλμας κυριαρχεί στην διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες και αυτός που έχει στενοχωρηθεί περισσότερο -εκτός φυσικά απ' τον βραχύσωμο άσο- είναι ο προπονητής του στην Μπαρτσελόνα, Λουϊς Ενρίκε.



«Ο Μέσι είναι αναντικατάστατος» δήλωσε σχετικά ο νεαρός τεχνικός των

«μπλαουγκράνα», την παραμονή του αγώνα με την Λεβερκούζεν για το Champions League, και πρόσθεσε: «Το να προσπαθήσεις ν' αντικαταστήσεις έναν παίκτη όπως ο Μέσι, είναι αδύνατο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί χωρίς τον καλύτερο παίκτη μας. Είμαι βέβαιος ότι θ' ανταποκριθούμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα αυτά που μας επιτρέπουν να παίρνουμε καλά αποτελέσματα, αλλά με άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Νεϊμάρ θα εξακολουθήσει να ...κάνει τον Νεϊμάρ, κάτι που ισχύει για τον Σουάρες και τον Ινιέστα».

Οσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση του Μέσι, ο Ενρίκε τόνισε: «Το ηθικό του είναι πολύ καλό. Ηρθε εχθές για εξετάσεις και μας εμψύχωσε για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα